Šta biste radile

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
poenta foruma i jeste da se raspreda o svemu i svacemu,pa tako i o tebi i o tvom postu.
pretpostavljam da si jako mlada i da se tome moze pripisati tvoj napadacki ton,ali veruj mi da smo u pravu kad ti kazemo da ti majka nije uradila dobru stvar.
verovatno ces na zalost kroz zivot nauciti da je nekad bolje nesto precutati,nekad nesto za dobrobit drugog sakriti,nekad imati razumevanja i empatije za druge ljude koji nisu tebi najblizi
na zalost, verovatno ce te zivot nauciti i da je zena poslednja koja sazna i pored ociglednih razloga i da zbog toga nije curka.

i ja nasla de cu da caskam....koja me zmija ujede da na ovom pdfu napisem neki licni dogadjaj i sl, ko sto rece smokvice forum je mesto de cemo da ckamo o meni a ili o bilo kome :lol: simpaticno, a ja budala znam da je vama ovde to cilj i upustim se u caskanje, nego reko ajde da napisem eto situacija....moja greska :aha:

Poslednja izmena:
veruj mi da ja nisam zlonamerna,ako nekome kazem ,mislim da si to pogresno uradila,nisam ti pljunula u lice,niti ti pricala iza ledja nego sam iznela stav o onome o cemu si pisala.toliko,zao mi je ako se osecas lose zbog ovoga

ljudi iz zelje da urade najbolje, cesto znaju da naprave stetu a da toga nisu ni svesni..
na zalost, takve stvari naucimo tek sa iskustvom..uglavnom ..
sopstvenim..
dok nas ne zaboli, logika ide u suprotnom pravcu..
svaka prevarena zena prva zna da je varana, a poslednja hoce to da sazna..
svojoj rodjenoj sestri nikad ne bih rekla da je muz nedajboze vara..
niti na prevarene zene gledam kao curke i jadnice..
ni na one koji varaju ne gledam kao na skotove..
istina uvek ima dva lica..
i nije nase da ih znamo..
to znaju samo akteri..on, ona i neko treci..

ja sam jednom videla 50 evra na patosu poste, znaci nekom ispalo, i nisam uzela
da nadjem novcanik, verovatno bih vratila, ali mi se nije desilo
a ako bih videla ispusten novcanik na ulici, ne bih ga uzela, prosla bih

nisi uzela ti, uzo sledeći koji video

Није узела јербо свака пошта има камере, а што не узму новчаник са пута разлог је томе што је наш народ параноичан.
Може унутра да буде писмо-бомба.. Чуј, поштени мотиви су да узме увек и у свакој прилици и крв своју да док нађе власника :lol:

Back