Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.723
,,,da nađete tašnu sa ličnim dokumentima, novcem i mobilnim telefonom (koji je uz to neki najnoviji)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,,da nađete tašnu sa ličnim dokumentima, novcem i mobilnim telefonom (koji je uz to neki najnoviji)
Prije nekoliko miseci nasla san novcanik sa osobnim dokumentima,credit kartama i novcima, vratila sam sve.
Juče sam baš u busu pronašla fasciklu, danas sam u imeniku pronašla broj telefona, sutra nosim devojci. Nije lova, ali njoj je važno.
pa dobro to je nešto drugo, ne znam šta je bilo u fascikli, ali, ti bi novac mogla da iskoristiš, avo--verovatno ne
e pa da ovako bih i ja[Ne_Vazim_Se];19489659:pa nishta na tvom mestu bih zadrzao novac a vratio mobilni i dokumenta
pozvonish lepo zeni na vrata dobar dan dobar dan ja nashla tashnu tu i tu eo izvolite a pare gde su ne znam ja pare nisu bile unutra kad sam je nashla
ja bih tako a ti vidi kako cesh...
meni je devojka iz bazela donela mobilni
i hvala joj
vise puta sam nasla i sacuvala,trazila na fejsu osobu,ili u zutim stranama
nekoliko puta nasla,kad nisam nosila na salter izgubljenih stvari trznog centra
dva puta nasla kesu s tek kupljenim stvarima u zari i mangu
cekala mesec dana da se javi,onda protivpravno prisvojila imovinu i time ostvarila materijalnu korist
jao tek Miškoviću ne bi vrćalaNikad ne bih uzla nista tudje bez obzira ko je vlasnik. Vratila bih nadjen novcanik cak i Miskovicu.![]()
da je meni neko ikad vratio nešto što sam izgubila verovatno bih i ja uvek čuvala i vraćala
a desilo mi se da su mi u maxiju pokupili stvari sa onog mesta predviđenog za odlaganje stvari
msm![]()