Šta biste radile

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni je devojka iz bazela donela mobilni
i hvala joj
vise puta sam nasla i sacuvala,trazila na fejsu osobu,ili u zutim stranama
nekoliko puta nasla,kad nisam nosila na salter izgubljenih stvari trznog centra
dva puta nasla kesu s tek kupljenim stvarima u zari i mangu
cekala mesec dana da se javi,onda protivpravno prisvojila imovinu i time ostvarila materijalnu korist

pre petnaestak godina moj prijatelj je pronasao torbu sa 10.000eu bez dokumenata..
nesrecno vreme sankcija i rata..
nije hteo da odnese u policiju, samo je prijavio da je pronasao odredjenu sumu novca, pa ako se vlasnik javi da ga pozovu..
vec sutradan su ga pozvali..
covek koji je ostao bez 10.000eu nije bio niakav bogatas koji je sejao novac naokolo, nego od brige izgubljen otac koji je novac pozajmio sa kamatom detetu za lecenje u inostranstvu..pozajmio je a da nije znao ni kako da ga vrati..
zbog prevelike brige i sludjenosti ostavio je torbu na krov automobila..

pa nishta na tvom mestu bih zadrzao novac a vratio mobilni i dokumenta

pozvonish lepo zeni na vrata dobar dan dobar dan ja nashla tashnu tu i tu eo izvolite a pare gde su ne znam ja pare nisu bile unutra kad sam je nashla

ja bih tako a ti vidi kako cesh...

desilo mi se
vidjela torbu dok sam vozila, na sred puta, negdje kod Reževića
kad sam se povezala sa vlasnicom, pitala me, ali doslovno
ko ste vi..mislila sam da takvi ljudi ne postoje...ja ne znam da li bih vas potržila
a luda žena zaustavila auto (bila sa bebom) da zapali cigaretu, frljeknula torbu na krov i tako vozila

:klap:
ovde bre sve pošten svet
svaka čast stvarno ako zaista tako radite
ja brate, novac da nađem bez dokumenata, uzela bih, bez griže savesti
sa dokumentima...razmislila bih, zavisi
eto

[Ne_Vazim_Se];19489659:
pa nishta na tvom mestu bih zadrzao novac a vratio mobilni i dokumenta

pozvonish lepo zeni na vrata dobar dan dobar dan ja nashla tashnu tu i tu eo izvolite a pare gde su ne znam ja pare nisu bile unutra kad sam je nashla

ja bih tako a ti vidi kako cesh...
e pa da ovako bih i ja

nije mi se desilo skoro da nađem , nisam ja te sreće
samo setila sam se neke priče kako je žena našla dilerku torbicu puunu deviza, pa se pitam šta li bih ja uradila u tom slučaju
ona je odnela u policiju, policajac bio sam i napisao priznanicu :kafa:

meni je devojka iz bazela donela mobilni
i hvala joj
vise puta sam nasla i sacuvala,trazila na fejsu osobu,ili u zutim stranama
nekoliko puta nasla,kad nisam nosila na salter izgubljenih stvari trznog centra
dva puta nasla kesu s tek kupljenim stvarima u zari i mangu
cekala mesec dana da se javi,onda protivpravno prisvojila imovinu i time ostvarila materijalnu korist

da je meni neko ikad vratio nešto što sam izgubila verovatno bih i ja uvek čuvala i vraćala
a desilo mi se da su mi u maxiju pokupili stvari sa onog mesta predviđenog za odlaganje stvari
msm :roll:

jao sad sam se setila necega
odem jedno vece da iznajmim film na trafici,ono kao salter ubacis karticu uzmes film i ono ti skine s racuna
i vratim se kuci,spremam veceru,razmisljam o filmu
kad zvoni fiksni
"gospodjo lee?"
"molim?"
"opalim te...ovaj je l ste vi izgubili karticu?"
"ne...u stvari cek da vidim...o fak,jesam odakle vi to znate"
"pa nasao sam je u aparatu.dodjite na cosak grilenbrajtove da vam je vratim,tamo kod pogrebne opreme"
"ok,da li cete me cekati napolju?"
"cekacemo vas ispred ulaza"
"koliko vas?"
"20 buahahah"
"mislim nemojte se zezati 22h je proslo"

///

i odem,cekali me dva lika,dali karticu,nista nisu hteli,kaze na kartici video prezime,pogledao u zute strane a kako u gradu nije bilo 150 njih s prezimenom lee bilo me je lako naci
a mogao je da ode u nemacku (tamo ne treba da se ukuca kod)ili da naruci na netu nesto,ili svejedno
posle toga sam rekla da cu uvek da sve uradim sto mogu da vratim nadjeno
ps stvarno mi je rekao da ce biti njih 20 ispred zgrade,ludak :lol:

da je meni neko ikad vratio nešto što sam izgubila verovatno bih i ja uvek čuvala i vraćala
a desilo mi se da su mi u maxiju pokupili stvari sa onog mesta predviđenog za odlaganje stvari
msm :roll:

i meni tako maznuli kišobran, a platila sam ga poprilično u Adidas-u...baš je bio kvalitetan i lep: )))
i sad ne ostavljam više ni onaj kineski nego ga vucaram po radnji da se cedi, zabole me stojko:D

Двапут нашао и вратио и то нису биле мале паре.
Једном ДМ у време најцрње кризе, могао си 3 стана да откупиш...И ни фала ми нису рекли.
Сада када бих нашао баш велике паре, не бих враћао.

Back