Šta biste pustili osobi iznad... 2

Video, nije losa, orginal dakakao najbolji ( zbog vokala naravno, napravio covek pesmu koja ima smeka samo kad on peva, kako ono kazu "dao joj dusu" :D), ovaj remix mi malo para usi, ali prezivece se :D

Evo danas, bas nacnuo album na kome se nalazi Personalni Isus, i album mi skroz dopadljiv, a ti mi sad to veceras preporucis,ha slucajnost :D

Ali ekstra stvar sam ti vec slao :D, da, ekstra- to mu dodje negde oko jake 4ke, imala je jos jedna ekstra stvar koja se negde zagubila, a za ostatak njihovog rada stekao sam utisak "sva ta ravnica".

Eto ovu sad prvi put sto si mi preporucio, i bend mi je nepoznat, mada ja alt nisam mnogo ni slusao, do sada, skoro se eto aktivirah. Sjajna stvar (to mu dodje malo ispod ekstra :D).

Evo tebi meni omiljenih rok/alternativnih Kanadjana, relativno nepoznatih, rani albumi/singlovi su im cisto zlato, a
je live iste, znaci vise materijala za uzivanje. :zaljubljena:

Ok, verovatno je to stvar ukusa...mislim sasvim pristojno za cuti, dobro si je ocenio...
Ja sam, u principu, na alt. odrastao pa mi je i neki izbor ostao iz tog vremena tako da ne znam neke malo novije stvari...
JBG, porastao i otisao na neku drugu stranu, iskomercijalizovao se i tako...znam sve, znam,..uticaj okoline, sram me...:rumenko:
Evo jedna stara, uzivaj

Havala, znas , kod ocnene masim sa 0.5 % tolerancije, sto odlazi na ono lezi mi/manje mi lezi ... ih komercijala, pa sto lose, valja da se bude u toku, mada kod mene samo turbo folk pici, kad se ode u grad, neke vece okupljanje, samo to se i pusta i neke leva elektronika, tuc-uc-tuc ta varijanta :D

se vrtilo po nasoj kafani, nisam je nesto slusao, ali ono sto sam cuo i video bas zanimljivo :whistling:

Jao, gde je nadje...mislim da je to jedini bend kome ime bas odgovara...salim se, ali ihi ne cenim nesto...moje misljenje je da jedino sto vredi je ova pevaljka:hahaha:
ali to je samo moje misljenje, ne primaj k srcu...ukusi se razlikuju...a za ovo folk i tuc-tuc,slusaj, ovo je Balkan i cesto se i to dvoje mesaju pa ispadne karambol nevidjeni...
Hocu da kazem da objektivno ima i tu dobre muzikice samo ko sta voli i naravno da se ne ode u neke krajnosti...

Evo za tebe jedan stari hit koji moze uvek da se cuje, uzivaj

Back