Šta biste izbacili iz ženskih ormara?

1 - stikle tj obucu cim predje cifru od 5 pari
2 - mrezaste carape
3 - tigraste jakne
4 - kardigani do pupka
5 - vibratore, dildoe i ostale igracke
auuuu....
pa patike barem 2 :rumenko::lol: a gde je ostalo...
mrezaste carape - to moze...moze se bez njih
tigraste jakne...jel to uopste neko nosi? :eek:
kardigani do pupka - i bez toga se moze
vibratore i igracke... sta ti smetaju? :lol:

Искрено сад : мајице без бретела, високо струкиране панталоне, платформе, шалваре, угг чизме, кожне панталоне, исцепане фармерице, они гломазни џемпери, ултра уске хаљине, розу одећу и све што је изазовно.

Искрено сад : мајице без бретела, високо струкиране панталоне, платформе, шалваре, угг чизме, кожне панталоне, исцепане фармерице, они гломазни џемпери, ултра уске хаљине, розу одећу и све што је изазовно.
cek za tebe treba tema...sta biste ostavili u ormaru :mrgreen:
ne bih dala dzempere...ne znam sta da je...nema nista lepse samo u tome biti zimi, mislim po kuci

Na meni iscepane farmerice uopšte ne deluju izazovno.
Jaooo, šljampasti džemperci...pa gde to da bacaš..?

cek za tebe treba tema...sta biste ostavili u ormaru :mrgreen:
ne bih dala dzempere...ne znam sta da je...nema nista lepse samo u tome biti zimi, mislim po kuci
Na meni iscepane farmerice uopšte ne deluju izazovno.
Jaooo, šljampasti džemperci...pa gde to da bacaš..?
Скоро све што сам овде навео носи моја жена, то све много кошта. Моја жена кад дође из шопинга, ја плачем... И нравно да имам разлога да плачем, мислим како се тај новац може потрошити на нешто друго. Кажу да је шопинг биолошка потреба жене, тако је и моја биолошка потреба да плачем .

Скоро све што сам овде навео носи моја жена, то све много кошта. Моја жена кад дође из шопинга, ја плачем... И нравно да имам разлога да плачем, мислим како се тај новац може потрошити на нешто друго. Кажу да је шопинг биолошка потреба жене, тако је и моја биолошка потреба да плачем .
joj izvini... :lol: ti si materijal za teme :rotf: ali da ne preterujemo veceras :rotf:
bioloska potreba za soping kod zena i uticaj na psihicko, emotivno stanje muskarca :rotf:

E, pa ja sama sebi kupujem i nikome ne polažem račun...

Ali ..Čekaj..Iscepane farmerke..Pa gde skupo?
Uzmešneke stare i iscepaš ih...Jednostavno.

Back