Šta bi želeli da čujete na EXIT 09?

bravo za panteru...boze..kako bi neko nastupao ako se raspao pre nekoliko godina?
ja bi definitivno zeleo da cujem neki darkstep ili dnb :mrgreen:
npr.
spor
-daj boze,
evol intent,
tech itch,
black sun empire,
apex,
dieselboy,
limewax,
teebee-a,
cause 4 concern,
andy c,
ed rush,
dj hype,
sub focus,
audio
current value :mrgreen:
uglavnom bi voleo da ima malo vise dnb-a ili darkstepa koji bas nisu zastupljeni :)

Poslednja izmena:
Ne lupetaj, molim te. Oni su bili ns GREEN FESTU, to je bio FESTIVAL. PLACENI su za 8 pesama, a svirali su 17, a trebali su cak i jos 2 ("C'mon girl" i "Under the bridge"), gledala sam sliku setliste, ali nisu jer je John bio bolestan. A i pored toga sto je bio bolestan, koncert je bio fenomenalan! Tako da Pepperse narod NI ZA STA ne moze da krivi. Ako zelite nekoga da krivite, krivite organizaciju i ljude koji su dovoljno glupi da poveruju da ce Peppersi na FESTIVALU da sviraju 2 i po sata. Cak su ovi iz organizacije kasnije i priznala da ih je ta euforija pred koncert ponela i da su zato slagali da ce da sviraju 2,5 sata, a sa Peppersima je potpisan ugovor za festivalsku svirku. Eh, kad bi ljudi to ukapirali.

Tako da- RHCP FOREVER!:worth:

:klap: tako je, Andjo.. :klap:

хахахаха Генијално... Репка за ово...:lol: :ok:

^Ne vidim sta bi trebalo da bude duhovito u tome... Uostalom, za pismene PISE, citiram sebe:

Ne lupetaj, molim te. Oni su bili ns GREEN FESTU, to je bio FESTIVAL. PLACENI su za 8 pesama, a svirali su 17, a trebali su cak i jos 2 ("C'mon girl" i "Under the bridge"), gledala sam sliku setliste, ali nisu jer je John bio bolestan. A i pored toga sto je bio bolestan, koncert je bio fenomenalan! Tako da Pepperse narod NI ZA STA ne moze da krivi. Ako zelite nekoga da krivite, krivite organizaciju i ljude koji su dovoljno glupi da poveruju da ce Peppersi na FESTIVALU da sviraju 2 i po sata. Cak su ovi iz organizacije kasnije i priznala da ih je ta euforija pred koncert ponela i da su zato slagali da ce da sviraju 2,5 sata, a sa Peppersima je potpisan ugovor za festivalsku svirku. Eh, kad bi ljudi to ukapirali.

Tako da- RHCP FOREVER!:worth:

Voleo bi da vidim Ramshtajn :)
Al ovo je bruka da na prvom mestu bude Coldplay.....ja veci smor od ovog benda nisam video....chak ih je Joe Satriani tuzio za kradju :
On December 4, 2008, Satriani filed a lawsuit against the band Coldplay for copyright infringement, alleging that their work "Viva la Vida" used "substantial original portions" of his 2004 instrumental song, If I Could Fly.

Back