Šta bi želeli da čujete na EXIT 09?

E pa toooo. Tako reci odma. A ne izokola, pa sve neka opravdanja, drzava, korist, pojedinci, stranci, seoski turizam, komercijala, poceo kao kvalitetan, vrapci na grani.
Mrznja rodjaci, mrznja, to je ono sto nas spaja. Obrnucemo palac na dole festivalu, jer pored toga sto pusta ono sto volimo ipak pusta i ono sto mrzimo iz dna duse i to im se ne more oprostiti, nene, nikako.
Čirs mejt, metalci su divni ljudi. Ne vole cak ni sebe toliko koliko vole svoje cenjeno namrgodjeno misljenje o svetu :)

Tja, tja...
Misli sta god hoces...
Ne zelim da krenem raspravu o svetu,
jer cemo se onda prebaciti na politiku,
zatim religija,
i neizbezna filozofija...
A ovo nije ni vreme ni mesto tj tema...
Mogu ti reci samo da taj EXIT skoro nista meni zanimljivo nije ni ponudio...

Ja ne pokusavam da te preobratim u jednu od nas, ko god bili 'mi', samo ti ukazujem na to da lupas gluposti i da imas previse zatvoren pogled na svet; Sta sad, ako ne volis tehno/haus treba pobiti sve koji to promovisu i iseci ga u korenu? E zbog takvog nacina razmisljanja se nalazimo u govnima koja sami seremo, ajde razmisli na sta bi svet licio kad bi svi tako razmisljali

Ja ne pokusavam da te preobratim u jednu od nas, ko god bili 'mi', samo ti ukazujem na to da lupas gluposti i da imas previse zatvoren pogled na svet; Sta sad, ako ne volis tehno/haus treba pobiti sve koji to promovisu i iseci ga u korenu? E zbog takvog nacina razmisljanja se nalazimo u govnima koja sami seremo, ajde razmisli na sta bi svet licio kad bi svi tako razmisljali

Hej,
ovo nije tema o "IDEALNOM SVETU",
ne teraj me da mastam...:cool:
"VI" ste "pola evrope" o kojoj si pricao-la...
Prvo ti uopste ne znas koliki ja muzicki neukus mogu da istrpim...
Pocev od izvornih narodnjaka,
preko muzike za devojcice tipa razni sergeji cetkovici, zeljko joksimovici, itd...
pa sve do fensi rocka tipa vangogh itd...
Dakle spektar muzike koji bih ostavila u zivotu,
samo sto dalje od mene,
je prilicno veliki...

U stvari jedino sto bih ukinula je tehno, haus, turbofolk i sl.,
plus razne krestaline iz drugih muzickih pravaca(Britni itd...)...

Ajde Nodi keve ti,ne voliš tehno,ne voliš EXIT...Šta onda hoćeš u ovoj temi?!Kukaj ti ko Kalimero da je tehno sh*t,ako ti se ne sviđa zaobiđi ovu temu i produži dalje.:otkacio:Pusti nas"nenormalne"da se d**amo na svoj način,nemamo mi ništa protiv tvoje muzike ma koja god ona bila.Da ovaj forum nije ovako lud kao što jeste momentalno bi popila"bananu"na nedelju dana zbog nametanja svog mišljenja drugima i offtopica,onako usput.Nemoj pisati jedan komentar nekoliko puta sa blagom modifikacijom da bi mogla da mi se hvališ"kako si starija na forumu".Rekla si da ti se ne sviđa uz čak dodat razlog i ajd' ćao,čuli smo to već...
Veliko izvinjenje modu što sam morao da ulazim u offtopic da bi nedokazanim ljudima objasnio da je u temi dovoljno ostaviti par komentara da nije ni za k**ac,zaobići tu temu i bataliti nas"majmune"što hoćemo da čitamo"ta g**na"!

Taman kada vec pricamo o EXIT-u.
Stvarno je super spojiti sve te pravce na jednom mestu.
Zasto bih isao sam na elektro ili metal svirku kada mogu ici na sve to na jednom mestu. :D

Uostalom, zivot je isuvise kratak da bi se propustala dobra muzika. :D
Nešto kao Dubioza Kolektiv?Jeste da u principu ne slušam bosansku muziku zbog po meni ultra smešnog texta ali ova grupa me je oduševila.:klap:

Pored Juznog vetra, mislim da bi mogla i Seka da gostuje, ali i Aca Lukas. Oni su predstavnici urbane mlade generacije kojoj ja pripadam.:cool:
Xexe...Možda na"Pink Stage-u"ako bi neko to napravio u šta ne verujem.:rotf:Kad već pomenuh bine,mogli bi malo da ih modernizuju ka ESC stilu.Znam ja da pivo donosi ogromne pare i da publiku baš briga za bine ali moglo bi to da se dotera,onako čisto dekorativno.

Nodi bas si upucena u Exit fest,Moonspell je vec bio hahahaha,jednom u Ns a drugi put u Bg-u.

Majke ti od cega cela drzava moze da ima koristi?Vrlo povrsno razmisljas,mislis da Wacken,Rock Am Ring Ozzfest itd. trpaju pare u drzavni budzet?Nemoj da si smesna molim te,drzava profitira od drugih stvari kao sto je izvoz sirovina i gotovih proizvoda,potpisivanjem ugovora o gradnji gasovoda,izvoz struje itd.
Muzicki festivali su nesto drugo,nemoj da mesas babe i zabe.Tu se vrte ogromne pare,naravno porez se placa drzavi ali ne vidim kako ce od tog poreza tebi nesto da ide u dzep.
Osim ako neces da ides tamo da prodajes virsle za 150 dinara komad pa da vidis kako ces da profitiras.

Nodi bas si upucena u Exit fest,Moonspell je vec bio hahahaha,jednom u Ns a drugi put u Bg-u.

Majke ti od cega cela drzava moze da ima koristi?Vrlo povrsno razmisljas,mislis da Wacken,Rock Am Ring Ozzfest itd. trpaju pare u drzavni budzet?Nemoj da si smesna molim te,drzava profitira od drugih stvari kao sto je izvoz sirovina i gotovih proizvoda,potpisivanjem ugovora o gradnji gasovoda,izvoz struje itd.
Muzicki festivali su nesto drugo,nemoj da mesas babe i zabe.Tu se vrte ogromne pare,naravno porez se placa drzavi ali ne vidim kako ce od tog poreza tebi nesto da ide u dzep.
Osim ako neces da ides tamo da prodajes virsle za 150 dinara komad pa da vidis kako ces da profitiras.

:eek:
Ja sam napisala covece blesavi,
sta bih ja zelela da cujem na EXITU,
bili su i Franci,
pa bih i njih opet zvala...
A napisala sam ovakvim slovima,
da EXIT skoro nista zanimljivo meni nije ponudio...
Al si psiho, majke mi...

JA NISAM NI REKLA DA DRZAVA IMA KORISTI,
VEC NEKO DRUGI JE TO NAPISAO,
ZNAM DA ME MRZIS,
ALI NE MORAS BITI TOLIKO JADAN DA MI PREPISUJES I STVARI KOJE NISAM NAPISALA...
JER JA SAM NAPISALA DA POJEDINCI IMAJU KORISTI OD EXITA...

Moram da budem jadan,ja sam ti kao terijer.Kad se jednom uhvatim idem do kraja :lol:

Btw evo snimka od prosle godine,los je zvuk ali moze da se razazna

Ne smeta mi da se ti "mene uhvatis",
(kad bi mogao),
ali nemoj to da radis na pokvaren nacin...
Nemoj da izmisljas da pisem stvari koje ne pisem,
i sigurno ti necu nista prebaciti...
Mislim to je jadna i prljava igra,
sto pokusavas,
a ako vec ne mozes "da me se uhvatis" posteno,
bolje nemoj ni ovako,
stvarno je jadno...

Back