Sta bi voleli da probate od hrane/pića/slatkisa a sta vam ne budi znatizelju?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.497
Probala bih npr.:
-Meso krokodila prvo sa rostilja (peku ga kao mi prasetinu) a onda na neki drugi nacin spremljeno.
-Ramen
-Meso iz Japana cijeg tacnog imena ne mogu da se setim dok kuckam ovo.Kobe?Kobi?Junetina?
-Srnetinu
-Hobotnicu

Sake.Da okusim,vidim ima li to meni smisla ili ne.

Jestivi balon.Dezert je u pitanju,dolazi kao bukvalno jestivi balon.Bas sam gledala snimak,dopada mi se izgled,zelela bih da dotaknem,slikam.Kad sam vec tu i probam ali to mi nije bitno (slatkisi mogu da nestanu sto se mene tice,nebitni su,nepotrebni).

Drugo sam stavila kao opciju ako postoji nesto sto deluje zanimljivo ali ne bi probali.

Meso goluba
Apsint
%

Probala bih npr.:
-Meso krokodila prvo sa rostilja (peku ga kao mi prasetinu) a onda na neki drugi nacin spremljeno.
-Ramen
-Meso iz Japana cijeg tacnog imena ne mogu da se setim dok kuckam ovo.Kobe?Kobi?Junetina?
-Srnetinu
-Hobotnicu

Sake.Da okusim,vidim ima li to meni smisla ili ne.

Jestivi balon.Dezert je u pitanju,dolazi kao bukvalno jestivi balon.Bas sam gledala snimak,dopada mi se izgled,zelela bih da dotaknem,slikam.Kad sam vec tu i probam ali to mi nije bitno (slatkisi mogu da nestanu sto se mene tice,nebitni su,nepotrebni).

Drugo sam stavila kao opciju ako postoji nesto sto deluje zanimljivo ali ne bi probali.

Meso goluba
Apsint
%

Srnetinu i hobotnicu sam probala. Hobu ispod peke bih jela bar jednom nedeljno ako mene pitas...i u salatama i na grilu.
Goluba sam probala jesenas u Kini, ne bih ni znala da nam nisu servirali i glavu kao dekoraciju, kao piletina je.
Nemam u startu otpor prema hrani, radoznala sam da probam ali mora da mi se svidja estetski.
U Kini su nam servirali koku celu samo probarenu u nekoj supi, glava joj je virila iz te supreme soup- u stvari to je bio petao, bledunjav on, bledunjava supa, nisam se ni potrudila da probam... imam fotku, prilozicu.:)

- - - - - - - - - -

Тартуфе.
Ja ih obozavam. U Istru kada idem a idem cesto u prolece ja kupim sveze i stavim u led. Za paste, za razna rizota, za kajganu...samo malo narendas...Pravi razliku.
Takodje ulje sa tartufima u maloj kolicini kada se doda u neku hranu ili na salatu - raj za nepca.

Mačkino (debelo) mesce mi budi znatiželju, Petunijino bih sažvakao bez gutanja, a Magično Objeno u meni budi, fuj, odvratnost!

zubi-usta-zdravlje-zubar-morguefile-com-jpg_660x330.jpg

Poslednja izmena:

Back