kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
...Ma, mudrica si ti. Opasnica. Guzo jedna...MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Ma, mudrica si ti. Opasnica. Guzo jedna...MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
kojote:...Ma, mudrica si ti. Opasnica. Guzo jedna...MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
![]()
MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
jes majku mu :?lady me:MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
Dakle, da vidimo...Koji je auto najbolji za seks?; Dva brata i dve (ili bese tri) sestre; Velicina;... Lizing; ... pa i nije ova tema bas toliko glupa![]()
goodday:jes majku mu :?lady me:MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
Dakle, da vidimo...Koji je auto najbolji za seks?; Dva brata i dve (ili bese tri) sestre; Velicina;... Lizing; ... pa i nije ova tema bas toliko glupa![]()
I da igra, zar ne?gost0707:JA volim svaku koja pametno i lepo zeli da u svakoj situaciji misli da moze DSDS, da je sarmantna zenstvena, very sexy, a da ume lepo da peva i uziva u zivotu :wink:
Moram da stanem u odbranu kolege. Geslo stranke je obostrano DSDS... :wink:Devilishgirl:Sta ima od toga sto ce da misli da moze DSDS, u njenom slucaju ne zavisi od nje, ili ti mislis samo na sebe. Nevidjeno..Zvucis kao Vucic![]()
lady me:MUDRICA:izuzetno glupa tema...![]()
JOVANA77:dve ili tri:Za žene:
1.Lepog,glupog sa velikim
2.Pametnog i trapavog
3.Ružnog ali šarmantnog4.Bilo kakvog sa kojim možete da svršite svaki dan
I dalje sam u dilemi šta je najbolje pa da čujem vas
2&3
al ne mogu da ga nadjem :?
100ne:TREBA DA UME DA VOLI ... i da nosi mindjushu))
Ima nas raznih :wink:
gost0707:JA volim svaku koja pametno i lepo zeli da u svakoj situaciji misli da moze DSDS, da je sarmantna zenstvena, very sexy, a da ume lepo da peva i uziva u zivotu :wink:
littlefoot:gost0707:JA volim svaku koja pametno i lepo zeli da u svakoj situaciji misli da moze DSDS, da je sarmantna zenstvena, very sexy, a da ume lepo da peva i uziva u zivotu :wink:
Sve znam, samo ne umem da pevam![]()
jagodica:littlefoot:gost0707:JA volim svaku koja pametno i lepo zeli da u svakoj situaciji misli da moze DSDS, da je sarmantna zenstvena, very sexy, a da ume lepo da peva i uziva u zivotu :wink:
Sve znam, samo ne umem da pevam![]()
a pomozi se mikrofonom