to se i ja pitam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja da sam ti, znash shta bih ja uradila...?Necu da postavljam milion tema pa reko' aj' da vas pitam ovde nesto.. Sta vi mislite o tome i sta bi vi uradili..? Dobro mi ime ove teme mogu milion stvari da pitam sta me interesuje "sta bi vi uradili?".. E 'vako.. Imam jednog druga.. Sa kojim se extra druzim, tj. vise dopisujem posto nije odavde.. I tako on je na netu upoznao jednu devojku koja je iz Italije.. Sve je to super islo.. Oni su se zezali i tako postali da kazem nesto vise.. Jedva je cekao da ona dodju u Srbiju, posto je inace srpkinja.. I kad je dosla ona ga je na neki nacin sjebala, nije mogla da se vidi sa njim.. On je vise puta tokom svega toga ludeo i rekao kako jedva ceka povod da je otera u tri l*** p**** m*******.. I tako, sve je to meni pricao.. Mozda jedan deo svega toga, a ja sam se sa njom super slagala.. Postale smo dobre drugarice, mada posle tog njenog ispaljivanja ja sam postala drugacija prema njoj.. Nismo vise toliko pricale. I onda kad je meni dosadilo sve to sto mi on prica i kad mi je doslo preko glave da ga neko tako zeza, a decko je dobar-dusu bi dao, ja sam pocela da ga odvracam od svega i da se nerviram svaki put kad mi je on pomene.. Rekla sam mu da je najbolje za njega da je ostavi ( ne neki nacin posto oni tako reci i nemaju neki odnos, nikad se nisu videli ), nije ona vredna njegovog nerviranja i svega ostalog.. I to je tako trajalo jedno vreme.. Kada sam se malopre konektovala, njegov MSN je bio online i ja sam ga pozdravila a bilo mi je malo cudno sto mi on nije rekao da ce na net posto smo se prethodno dopisivali na mobilni.. I tako ja pocnem da pricam sa njim, ali cudno mi nesto.. Posle se konektuje njegova ta i pozdravlja me, normalno pocinjemo da pricamo i kad mi njega pomene ja joj saspem sve u lice sta mislim o tome.. Posle par minuta on meni ukljucuje kamericu, a meni opet cudno zato sto je on nikad ne ukljucuje.. Pojavljuje se ONA, na kamerici u prozoru njegovog MSN-a..!!!! Ja sam ostala zgranuta i videla da me je presla.. Rekla mi je kako je cula sa strane da je olajavam i pricam uzasne stvari o njoj.. Kako ona to nije ocekivala od mene i kako me je smatrala drugacijom.. Ja sam i dalje ostala bez teksta prvo sto sam ispala tolika glupaca zbog svega.. Ni sa kim drugim nisam pricala o njoj osim sa njim a drugo nije mi ni palo na pamet da ona ima dva kompa i da ima njegov MSN, mislim znala sam ja to ali ni na kraj pameti.. I jedino je on mogao da joj isprica koje je moje misljenje o njima.. Ja sad stvarno ne znam sta da radim.. SHVATAM DA ME JE NA NAJGORI MOGUCI NACIN PRESLA I POSTAVILA ME NA SVOJE MESTO!!! Znam da nisam smela da zabadam nos u tudje stvari ali sam kao njegova super drugarica mislila da imam toliko pravo da se tako ponasam i da mu pricam sta mislim.. Ja stvarno nista lose nisam pricala o devojci, a neke izmisljene stvari tj. nesto sto ja nisam rekla moglo je da djodje do njenih usiju.. A to je stvarno bezobrazno sa strane onog ko je to uradio! Stvarno sam ispala kretenka i mnogo mi je krivo zbog toga!! NE ZNAM STA DA RADIM, POMAZITE!!!
VISE NISTA NIJE BITNO! RASKINULI SMO! BRISITE TEMU!!!
VISE NISTA NIJE BITNO! RASKINULI SMO! BRISITE TEMU!!!