Sta bi vi uradili da se neciji "egzoticni" kucni ljubimac usunja kod vas u kucu?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tarantula,zmija,veliki guster npr.

I kako bi reagovali na besnog vlasnika doticnog kucnog ljubimca ako vas,vase dete,nekog od ukucana nebitno napadne da ste monstrumi jer ste mu ubili (strah za vas,strah za dete,samoodbrana) ljubimca?

Ubio bih ne kucnog ljubimca vec stetocinu ili napast. Besan vlasnik bi dobio batine od mene takodje sve i da nije besan i da pocne da se izvinjava ko najkrotkiji covek.

I ovo bih uradio isto i za psa.

Imam par pitanja:

1.Da li sam ja duzan da znam svaku dzukelu u komsiluku, a nekmoli da li neko drzi zmiju, gustera ili tarantulu?:dontunderstand:
Sta to mene briga pobogu. Kad pobegne od iz kaveza ili iz kuce vlasnika to prestaje da bude kucni ljubimac i postaje ili pas lutalica ili agresivni pas ili agresivna zivotinja, drugim recima NAPAST ili STETOCINA.

2.Ako doticna napadne naravno da treba da bude ubijena itd.

3. Inace mirne pse ne bih dirao sve i da udju u moje dvoriste, ali ako bi bio agresivan preventivno bih ga ukokao.

4. A za te kurcolomije od egzoticnih zivotinja stvarno ne bih imao nikakvu toleranciju. Death comes for it.:vudu:

Pa morala bi da ostanes prisebna
bitno je samo da ne pravis naagle pokrete jer bi mogla da uplasis zmiju pa postoji mogucnost napada
druga stvar,da ti komsija ima otrovne zmije znala bi to sigurno i mozes da ga ili upozoris da ih premesti negde ili da ga prijavis jer su one zakonom zabranjene za drzanje
sto se tice zmija koje nisu otrovne uhvatis ih iza glave ,ako ne smes onda polako pomeris dete,a svakako zmija moze da se povuce,ne mora da znaci da ce uopste da napadne

- - - - - - - - - -

nije to lav pa da ce da skoci na tebe i pocepa te :D

Pa morala bi da ostanes prisebna
bitno je samo da ne pravis naagle pokrete jer bi mogla da uplasis zmiju pa postoji mogucnost napada
druga stvar,da ti komsija ima otrovne zmije znala bi to sigurno i mozes da ga ili upozoris da ih premesti negde ili da ga prijavis jer su one zakonom zabranjene za drzanje
sto se tice zmija koje nisu otrovne uhvatis ih iza glave ,ako ne smes onda polako pomeris dete,a svakako zmija moze da se povuce,ne mora da znaci da ce uopste da napadne

- - - - - - - - - -

nije to lav pa da ce da skoci na tebe i pocepa te :D

Zaebavas samo tako a tema je postavljena za sve,ne prebacuj lopticu na mene kao da sam idiot koga treba uciti.
Valjda je dovoljno fino napisano da mi se ne nakaci moderacija a ne podnosim taj ton u postovima.

Nisi odgovorila za velikog gustera.

Зелени змичић дебљине оловке и симпатичне фачице - радо бих га имала.

255580877_b0047c2e39_o.jpg

:heart:

Poslednja izmena od moderatora:

Back