Ništak
Zainteresovan član
- Poruka
- 307
Mnogo gledaš filmove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poenta teme je da u javnosti postoji mišljenje da je veganstvo izopačenost, poremećaj. te me zanima koliko je takvo shvatanje zastupljeno i kako je tim mladim ljudima koji žive u porodičnom okruženju koja ih ne podržava u veganskom stilu življenja.
u cemu je problem reci da je vegan?šta ako je ta porodica koja ima vegana otišla na goste kod nekih, i tamo ljudi spremili roštilj, jaja, sir i slično. kako im objasniti zašto dete neće ništa od toga, totalno će da se ubedače domaćini
malo pazljivije biraj okruzenjepoenta teme je da u javnosti postoji mišljenje da je veganstvo izopačenost, poremećaj. te me zanima koliko je takvo shvatanje zastupljeno i kako je tim mladim ljudima koji žive u porodičnom okruženju koja ih ne podržava u veganskom stilu življenja.
Upravo je suprotno, danasnji p.ederi konzumiraju meso, od prvog do poslednjeg. U svojoj propagandi gej lobi aludira da muskarci budu svastojedi, ne bez razloga. Naucno je dokazano da piletina vodi homoseksualnosti, ko ne veruje ima tema na zdravlju.
![]()
![]()
zasto ne bi podrzala neciji nacin ishrane makar bio i iz mode? zar covek nema i na to pravo, to nikoga ne ugrozava.Da mi je dete gej bi me mnogo razocaralo jer bi to znacilo da smo mi kao roditelji promasili zadatak vaspitavanja,posvecivanja i ljubavi prema detetu.Pri tom pravim razliku kod ljudi koji su rodjeni sa seksualnim poremecajem kojih je malo i onih koji su to postali tokom zivota a rodjeni normalni.Da dete zeli da postane vegan iz ciste radoznalosti i pomodarstva nikad ne bih podrzala osim ako bi mu to zbog zdravlja lekari izricito preporucili.Sve sto je moda i usiljenost ili ispiranje mozga nikad ne bih podrzala.
zasto ne bi podrzala neciji nacin ishrane makar bio i iz mode? zar covek nema i na to pravo, to nikoga ne ugrozava.
kakva debilna tema