Šta bi vas usrećilo ovog trenutka? part II

mobitel_poziv_shutter.jpg

Ahhhhhhhhhh bas mi je drago sto ovde moderacija flexibilnija, idealno mesto da olaksam moju frustraciju . Sta bi mene ovog trenutka napravilo veoooooooooooooooma srecnom ...presrecnom je to da svi bezobzirni , bezobrazni monstrumi ovog sveta dobiju sta zasluzuju ....nesto iz scenarija moje idealne pravde za monstrume sirom sveta. Za lose osobe one glupe bezobrazne sto misle da mogu da se izvuku sa svojim glupostima a da niko ne postane pametniji, za kriminalce ..........ali posebno mesto u paklu za koji se nadam zaista nadam da postoji ...ili nesto blizu sto moze oljos da rekreira u zatvoru gde bi svaka osoba koja naskodi malom detetu trebala da zavrsi....oni koji svesno unistavaju zivot maloj i nezasticenoj deci,nekoj tragicno i uzimaju male, mlade dragocene zivotice .... volela bih da postoji....... da se probudim ujutru i da saznam da bi bilo legalno ubiti svakog prokletog gada kojem je ikada palo na pamet da naskodi detetu....pocevsi od onog bolesnika koji je ubio devojcicu u r.s. do monstruma koji je tormentovao i ubio rodjeno detee..... Sveeee bih ubila i to sa neogranicenom dozom adrenalina koji im nebi dozvolio da propuste nijedan sekund toga sto im treba po zasluzi uraditi.

Back