sofffy
Elita
- Poruka
 - 23.144

i meni je palo na pamet kako je gadno piti zajedno kafu s mlijekom i kokaaakolu. :sick:Keeper:kako mozhesh .... brljati espreso sa mlekom koka kolom i josh chitati blic?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni je palo na pamet kako je gadno piti zajedno kafu s mlijekom i kokaaakolu. :sick:Keeper:kako mozhesh .... brljati espreso sa mlekom koka kolom i josh chitati blic?

Jednostavno volim kombinaciju, moze i guarana umesto coca cole (ili casa vode kad se nema novci), ako bas ocu da mi budem high!Keeper:kako mozhesh .... brljati espreso sa mlekom koka kolom i josh chitati blic?
turska kafa, chasha vode i "danas" ili "politika"!

Zato sto sam realan*RHCP 4ever*:Cuti, bre, sto si takav?![]()

Gde da prođe? Kroz šta?micika_015:da me prodje stomak....

Sto bas nereseno? Gledas da bude sto blize realnosti...Nixxx:Да Звезда извуче нерешено вечереас![]()

guarana uz kafu? josh gore.Jednostavno volim kombinaciju, moze i guarana umesto coca cole (ili casa vode kad se nema novci), ako bas ocu da mi budem high!
Ma sacuvaj Zvezdu boze veceras, da nas naguze 2:0 ne bi bilo lose...Keeper:ganci ocje neresheno vecheras?
pa bilo bi lepo makar neko da nas spase u evropi... al realno... protiv levaka u gostima primishe dva komada... a idu rendzherima... da ne pominjem da ne umeju dati gol.
guarana uz kafu? josh gore.
uzmesh lepo rahatluk, popijesh vodu, i onda mozhe kahva.
a te guarane i koka kole uz kafu... bljuuuv.
 Iju, sad sam se setila...Shinoda:Jednostavno volim kombinaciju, moze i guarana umesto coca cole (ili casa vode kad se nema novci), ako bas ocu da mi budem high!
A Blic mi je fin za opustanje u kaficu... Politiku vise volim da citam kod kuce ili u biblioteci!
 i ona meni poshalje sms da sednem negde i naruchim vodu, sad cje ona... Ja lepo sednem u Theatre... naruchim Rosu... koju chak i ne volim, ali bila im je jedina negazirana voda... I posle samo shto se ne zagrcnem tom istom Rosom, jer je koshtala... pa sad ne bih da vas lazhem jer sam zaboravila, ali oko sto dinara sigurno... Mislim da je bila 120. :shock:CoolSashka:Da ne budes jedini ni moj stomak ne ide! Micikin je posebna vrsta!![]()
![]()