Belief
Početnik
- Poruka
- 22
Joj uzas!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sretjo, znachi i ja ti "idem na qratz" (Nixxx:А што се ти не би њему јавила?Јбт како ми иду на ***** ове жалопојке о везама на форуму...
) sa svojom shpanskom serijom????a, bre, nicky, bre, mooooolim, breeeeee :shock: ?nensy4ever:xaxaxa
btw mene bi ysretjila jedna garatzi ;p

Какво јајарско размишљање...andra_gt:da ona buala shto me iznabada zavrshi u zatvoru!![]()
![]()
![]()

Shto jajarsko?Nixxx:Какво јајарско размишљање...
Да онај који те је пребио заврши у творзи? :? Јајарско-друкарско размишљање... ***** пандуре, ако ти смета толико лепо пребијеш ти њега, ако је јачи од тебе узмеш арматуру или палију и убијеш Бога у њему. Или, ако ниси у том фазону, једноставно искулираш и наставиш даље...andra_gt:Shto jajarsko?
Nixxx:Да онај који те је пребио заврши у творзи? :? Јајарско-друкарско размишљање... ***** пандуре, ако ти смета толико лепо пребијеш ти њега, ако је јачи од тебе узмеш арматуру или палију и убијеш Бога у њему. Или, ако ниси у том фазону, једноставно искулираш и наставиш даље...
Sta lupetas?Nixxx:Да онај који те је пребио заврши у творзи? :? Јајарско-друкарско размишљање... ***** пандуре, ако ти смета толико лепо пребијеш ти њега, ако је јачи од тебе узмеш арматуру или палију и убијеш Бога у њему. Или, ако ниси у том фазону, једноставно искулираш и наставиш даље...
Па мене ако неко пребије сигурно нећу ићи у мурију да подижем оптужбу или шта већ... Једино ако ме баш пошаље у болницу или тако нешто, па ми пандури траже да га препознам или тако нешто... И ја ти причам из искуства, тежак је живот овде у граду а примера имам мали милионShinoda:Sta lupetas?
Normalno da treba da snosi posledice... Zasto bi on sebi navlacio bedu na vrat - nemas pojma koliko dosije u policiji moze da ti syebe zivot! za malo da sam ga dobio, zato ti i kazem...
Ajde da mu taj nije direktno naudio pa da i ispadne drukara, ovako... NEMA NICEG GOREG NEKO DRUKANJE IZ CISTA MIRA!!!
Zbog takvog razmisljanja oko za oko - zub za zub ljudi ginu ili ostaju trajno osakaceni... opet govorim iz iskustva!
Ja prvi ne bih iskulirao da me neko prebije, ali to ne znaci da bih ja njega tukao jer bi to moglo da traje u nedogled...
Nixxx:Е па тај фазон. А тај лик је класична ***** кад туче некога 11 година млађег од себе.
Nixxx:А шта ти му диловао, па је хтео на лер а ти му не даш, а он јачи од тебе, па те мало пребио и још ти узео гудру и ту си се зајебао, јер у суштини знаш да не смеш у мурију јер би тебе клепили, па се нама јадаш преко форума али ми ту не можемо ни го ***** да радимо (: Јбг кад улазиш у посао а немаш леђа(:
nensy4ever:da tzrknem odma' ;p
a pre toga da jedem neshto ;p

Meni je mama sad pravila meksicku hranu,nja,nja,njanensy4ever:a shta tjy kad sam gladna ;p
i mama mi sprema neshto lepo nja nja nja ;p