milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Takodje :|Tamplja_90:da imam malo vishe energije trenutno...bash sam neshto nikakva...((
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje :|Tamplja_90:da imam malo vishe energije trenutno...bash sam neshto nikakva...((
E,to bi bilo super...natasha`:ne znam.......da imam normalnu toplu jaknu...i da kad podjem u grad izgledam normalno...![]()
lol bi ja rado ali to je duuuuuuuuga i komplikovana pricha!Da malo skratim,sranja svih vrsta jednostavno ne mogu da me zaobidju koliko god da se trudim! :-(Keeper:izjadaj se nama.
ovaj forum je ionako jad.
Ma vidim ja kako ti mene volish!Ja tu umirem i bacam se pred kola a vi me josh krivite!White_@ngel:CCCCCCC..... pa sta sam ti rekla,posle ces se kajati.I pasti u depresiju. I onda cu i ja. I onda ce doci B i pokusati da nas izvuce. Ali nema veze samo se ti meni izjadaj,ali znas kakav ce moj komentar biti na sve to kao i B -ZA SVE SI TI KRIVA!!!!!!
VOLIM TE
Sorry neche se ponoviti!!!Electra::? bez spama i internih fora :?
P nemoj da idesh...Ja od petog razreda ne idem za rodj u shkolujelena92:kada bi saznala da na rodjendan ne moras da ides u skolu.........