Coe*Barakuda
Obećava
- Poruka
- 54
SVE ZA TVOJU SRECU 8-)shushu:daaaa, da vidim tebeovaj... da. to bi me usrecilo. zato se dovlachi vecheras na dorCHol :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SVE ZA TVOJU SRECU 8-)shushu:daaaa, da vidim tebeovaj... da. to bi me usrecilo. zato se dovlachi vecheras na dorCHol :*
Ма срећа пршти на све странеCoe*Barakuda:...i vidish mene.....i ja vidim tebe...koja sreca choveche![]()

eee pa da dodji i ti kod Sare,ja te pozivam,poshto je Sarina kuca i moja kuca...njen brat je i moj...hm...brat.da.tako...SRECA SRECA RADOST UZIVAAAAAANCIJAAAAADovla:Ма срећа пршти на све стране![]()

ако ће то тебе усрећити онда долазимCoe*Barakuda:eee pa da dodji i ti kod Sare,ja te pozivam,poshto je Sarina kuca i moja kuca...njen brat je i moj...hm...brat.da.tako...SRECA SRECA RADOST UZIVAAAAAANCIJAAAAA![]()
ja kad vidim dvoje zaljubljenih...ma divota.naravno da bi me usrecilo.male stvari chine zivot mnogo lepshimDovla:ако ће то тебе усрећити онда долазим![]()
gledaj to sa veselije strane i ti cesh mene videti 
ma dajjjjjj ne mozesh vishe braqniti srecu dvoje mladih.ja volim RELJUshushu:ma nosite se vas dvoje u... nishta od torte vecheras. za tebe coe nishta od mog brata. za tebe vlado nishta od... mene.
@tema
da moji negde otputuju
ti znash da bi me to uchinilo srecnom 
Ма и ја кажем... живот чине ситницеCoe*Barakuda:ja kad vidim dvoje zaljubljenih...ma divota.naravno da bi me usrecilo.male stvari chine zivot mnogo lepshimgledaj to sa veselije strane i ti cesh mene videti
znam da ti je mrsko zbog sare da dolazish,veruj mi ni ja ne dolazim zbog nje(pusa za Saru na stranu to shto je...) 8-)

shushu:ma nosite se vas dvoje u... nishta od torte vecheras. za tebe coe nishta od mog brata. za tebe vlado nishta od... mene.![]()

E jbg @lupiKad_LupimLupim:Piii' trebala si da mi javis, da dodjem ja tu onda![]()

I dalje ne radi...Aaaaaaaaaaaa,ludim,hocu da gledam John Tucker must die!Cyber_Barbie:...Usrecilo bi me kada bi mi danas radio wideo club...

...

trick-trick:pa nisi zahtevan...