Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Да ми не буде овако досадно
?:?
?:?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?:?dakle katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kad_LupimLupim:Koliko god tebi treba, flexibilan sam... od minut do celu noc
Dobro, nebitno.... obecaj mi malo... jedan mali sladak sexic izmedju nas dvoje, cisto da me zelja mine za tobom
A to, to za te tu.... ono kapiram te... nista, operi neki krastavac dobro, ukljuci malo maste i ...jbga...![]()

sta cu.................mora se i to!Makijavelli:gucci josh nisi ni doshla a vec ugovarash jebbachke ture......

uh,uh.........stopostotno se slazem sa tobomMakijavelli:usrecilo bi me da malo izadjem iz ove depresije i vechitog razocharenja....

...Budi fin butik...NBG_GIRL:usrecilo bi me da mi neko kaze gde mogu da nadjem fantomku barseloneeeeeeeeeeeeee
Јао колега, ако је тако кратак пут до ваше среће пичите на пумпу нека вам сипају на мој рачунdekkki:pun rezervoar goriva
Аууу мајку му колега па није ваљда да си га потрошио до краја... ништа послаћу ја сад неке људе на твоју адресуdekkki:eee kolega, treba doci nekako do pumpe![]()

strasno!dekkki:aaaa svaka cast kolega.... za ovo mozes da biras jednu zensku sa zadnjeg sedista