Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:P ta sam :mrgreen:
ma bre... ovaj fizichar mi dao 4 jer nisam pisala kontrolni... bila u Petnici... debil.
A dobro, matish jesam zheshcje zeznula. Nadala sam se da cju na konto extra uspeha trazhiti od svojih da za ng idem u NS... sad mogu da trazhim na konto prosechnog uspeha :?

Btw - mnogo dobra ova narandzha. Sav sam komp isprskala :lol:

samo polako... dishi duboko... sve cje ostati kao pre, necje se zemlja pomeriti sa svoje putanje zbog toga i docji u opasnost da je udari zalutali meteor koji kruzhi nashom galaksijom i koji bi izazvao smak ovog sveta. samo opushteno.

o zbog chega se sve ne drnda ovde.

Keeper:
uz vatricu i narodske djakonije, slanina chvarci shunka crni i beli luk. romantichno nema shta.
Nah... ti bash nisi bio na skijanju, a... zakucas se bre u neko drvo, massivni drveni stolovi, poluzamrachena atmosfera, obrnesh nesto toplo (cokoladu, kuvano vino, rakiju, caj), narucis neki pomfir', picu ili tako nesto sitno, gledas EuroSport, posle predjes na vops kad se ugrejes... ma idi.. :lol:

A te domacinske varijante samo na Zlatiboru :P

zaista bi trebalo da nauchimo da vidimo srecju u malim stvarima. ma ne u malim, nego skoro neprimetnim, onima kojima limes i sa leve i sa desne strane tezhi bekonachnosti. minus beskonachnosti, da se ispravim. a da kod nas izaziva plus beskonachnost osecjanje, jer to je Srecja...

shto se tiche mog trenutnog ~usrecjavanja ( e vala bash sam se ovom rechju usrecjila :roll: ), ne znam. da se smirim malo, i da krenem ka tom cilju kad ga vecj vidim i znam da treba tuda da idem. ali sam lenja i bezvoljna, pa tako.

ali trudim se. ponekad. pa me je eto juche usrecjilo shto sam se juche upoznala sa buducjom mi omiljenom pesmom sa jednog lepog albuma, a nadam se da cju vecj pomenuti danas i kupiti, pa me za tren necje biti ovde gde sam, vecj gde nishta nije ovako. eto tako.

šTO STE NEZASIRI MENI BI BILO DOVOLJNO MALO OTROVA ILI MOŽDA KOJI KALAŠ DA RIJEŠIM OVAJ SVIJET NEKIH BUDALA!!!!!!!!
P.S.za bo! i nina_gov :vi znate koga (Ža#icu,LadyX & još mnogo nnnnnnnnnnjiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........................................!!!!!!!!! I da možda bi mogao popiti green tuborg al samo jedan(odvikavam se!!)

Shinoda:
Ehh..vechiti filozof! :mrgreen: :***
De ti padne to za limese, svaka ti cast :lol: valjda se mogu pohvaliti time da umem uzivati u malim stvarima, ali je problem sto me te VELIKE koce, ili sam sebe kocim, ko ce ga znati!
jao, filozofija & ja, nikako. imam neku svoju instant, iz kesice, kao pire za 5 min. i ta pricha. inache, tupava potpuno. ;p
limesi? eh, mata & ja smo druga pricha, dugo prijatelji, mada se ne poznajemo bash najbolje. mislim, ja nju, ona mene ni ne mora, a i teshko da mozhe. [sad moram da se chuvam da mi neki matematichar ne podmetne neshto, ipak matematika mozhe sve, matematika je vrh vrhova, je l' te? mah.]

dakle, volem matu, a i limese konkretno, pa mi pade na pamet to. (:
pa svakako da kochish sam sebe, a razlog mogu biti te neke Velike stvari. mada, opet, mozhesh da verujesh da je sve stvar izbora. pa je tako stvar u tvojim rukama. naravno da ne mozhesh da tek tako zanemarish neka velika sran_ja, ali mozhesh da napravish plan borbe. kako cjesh protiv toga, a one pozitivne stvari prihvataj u shto vecjim kolichina, pa ma kako malecne bile. princip - daj shta dash. ;p a ono shto se vecj desilo - shto bi rekli ekonomisti: nepovratni troshkovi, prosuto mleko. ne vredi sada cimati se za to, jer se ne mozhe nishta uchiniti. mozhesh samo da gledash da (se) mleko opet ne prospe(sh).
znam da lupetam, ali mozhe biti tako jednostavno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back