gost 428944
Poznat
- Poruka
- 7.910
Šta bi vam sada prijalo?
u rc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi vam sada prijalo?
Evo mene... sta te muci?Da me neko ili nešto oraspoloži.
Tema: gledam cesto na tv te opustene romanticne komedije... filmove ili serije... i ozbiljno se zapitam Zasto zivot ne moze da bude tako jednostavan i srecan?
To mi treba. Ta jednostavnost, zadovoljstvo i sreca.
Ne znam.Jednostavno sam nešto cijeli dan neraspoložena.A nema nikakvog razloga.Evo mene... sta te muci?
To je za mene jako tesko.Може, само престани да гледаш далеко у будућност.
Sutra je novi dan.Ne znam.Jednostavno sam nešto cijeli dan neraspoložena.A nema nikakvog razloga.

Tako mi je uglavnom,pa me sas čudi što je ovo obrnuto.Ја имам разлога али нисам.

To je za mene jako tesko.
Oduvek sam takva da gledam jako daleko.
Za mene ziveti dan za danom ne postoji, bukvalno sebe moram da teram da ugodim sebi i uzivam u danu bez razmisljanja sta ce moje danasnje odluke i postupci imati kao posledicu sutra...
Previse razmisljanja znam.
Da, ali i onda ide Da li je to stihijski zivot?И ја морам да се борим са сталним мислима али кад их укинем, одмах се осећам одлично.

Na krsti imas vise dobrih psihijatara.Da, ali i onda ide Da li je to stihijski zivot?
Da li pustam niz vodu sve?
Zasto se prepustam?
Jedan dobar paihijatar bi tu imao dosta posla

Da, ali i onda ide Da li je to stihijski zivot?
Da li pustam niz vodu sve?
Zasto se prepustam?
Jedan dobar paihijatar bi tu imao dosta posla
Lude žurke zezanja?Неко би за мене рекао да живим од данас до сутра и - био би у праву.

Lude žurke zezanja?

Znam da je naslov...ali i taj naslov je nekom pao na pamet iz nekog razloga.То је само наслов романа и није примерен реалности.

Znam da je naslov...ali i taj naslov je nekom pao na pamet iz nekog razloga.