ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234
Mirisljava kupka u tisini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nova kola
E ja sam kupila...danas valjda stižu...
Prijao bi mi san...
...takav je izbor i bio...uz sajamski popust Koreanaca povoljan pazar je ispao...omanji, gradski automobil...mislim da ce dalja prodaja ići fino...
Uzela si bas novo?
Ja ne bih novo, previse je, ali npr.od mog komsije bi rado kupila auto, garaziran, vozi ga je1-2-3 mesecno do susednog sela da vidi roditelje(komsija ima 70+godina)
Kad se vrate, odmah ga opere i u garazu...
- - - - - - - - - -
Ja cu sad nesto manje, pa posle uzeti neki pravi auto...
Samo sad da nadjem sta...
- - - - - - - - - -
Bitno mi je da ima 5 vrata, klimu, i da malo trosi
- - - - - - - - - -
Jeste da volim velika auta ali ajde...
ja sam uzela pre godinu dana nov auto, ali ja cu dusu da mu uzmem za 5 godina pa se isplati
Uzela si bas novo?
Ja ne bih novo, previse je, ali npr.od mog komsije bi rado kupila auto, garaziran, vozi ga je1-2-3 mesecno do susednog sela da vidi roditelje(komsija ima 70+godina)
Kad se vrate, odmah ga opere i u garazu...
- - - - - - - - - -
Ja cu sad nesto manje, pa posle uzeti neki pravi auto...
Samo sad da nadjem sta...
- - - - - - - - - -
Bitno mi je da ima 5 vrata, klimu, i da malo trosi
- - - - - - - - - -
Jeste da volim velika auta ali ajde...
a šta voziš...?
a sto da malo trosi, svekar zavrnuo slavinu?))
- - - - - - - - - -
kako mislis dusu uzmes za 5 godina, kakav je to auto, od kartona?
ili je neki francuz sigurno jedino oni traju po 5 godina...
ja svaki dan prelazim najmanje 80km. ljudi uglavnom govore da ne vole da kupe nov auto jer izgubi bar 20% vrednosti za godinu dana. ja ne gledam tako, jer mi nije cilj da ga prodajem i kalkulisem da li gubim ili dobijam, nego da ga vozim dok zelim da ga vozim. zato sam rekla da mi se isplati, a odlucila sam da ga vozim 5 godina dok je pod garancijom, taman ce i da mi dosadi pa cu da menjam