Šta bi vam u ovom trenutku prijalo?

Ја сам само једном повраћала од алкохола али кад сам пила коктеле (22-23 год.), значи слатко алкохолно пиће. Срећом па сам повраћала тек кад сам дошла кући тако да ми није звекнуло по репутацији. z:mrgreen:

Од тад их не конзумирам. Сад само пијем жестину. :lol:

Ја сам само једном повраћала од алкохола али кад сам пила коктеле (22-23 год.), значи слатко алкохолно пиће. Срећом па сам повраћала тек кад сам дошла кући тако да ми није звекнуло по репутацији. z:mrgreen:

Од тад их не конзумирам. Сад само пијем жестину. :lol:

od zestine ne povracas:p
od zestokih rado
kajsiju, dunju i sasvim stare ostale:)

od zestine ne povracas:p
od zestokih rado
kajsiju, dunju i sasvim stare ostale:)

Не и некад сам баш била утренирана. :lol:
Забављала сам се с једним колегом 5 година. Мили боже шта смо он и ја алкохола попили заједно. То ми је била фаза, млада-луда, пило се пуно и тако то. :D

После сам баталила. Ваљда више није било забавно.
Сад пијем друштвено прихватљиве количине и то искључиво домаћу ракију или добро вино. :lol:

Пиво никад нисам заволела. Виски, коњак, генерално флаширана алкохолна пића, не волим.

sta je tebi rakija?
Raki je kod turaka anis sto je kod grka uzo;
taj miris ne podnosim:)

alkohol je nauka za sebe
ali svako preterivanje je nezdravo:mrgreen:
Ух, ни ја. Кад помиришем Узо имам утисак да њушкам неки фармацеутски производ, неки од оних сирупа које нисам хтела да попијем као дете. :lol:

Не и некад сам баш била утренирана. :lol:
Забављала сам се с једним колегом 5 година. Мили боже шта смо он и ја алкохола попили заједно. То ми је била фаза, млада-луда, пило се пуно и тако то. :D

После сам баталила. Ваљда више није било забавно.
Сад пијем друштвено прихватљиве количине и то искључиво домаћу ракију или добро вино. :lol:

Пиво никад нисам заволела. Виски, коњак, генерално флаширана алкохолна пића, не волим.

ako dodjes ovde, javi se
otvaram sa tobom ovu flasu Barbareska,
najbolji kojeg ima:)
vino 006.jpg

Back