gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Meze i jos jedna kratka 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Razgor, sa velikim R, a ne svađa. Malo ljudske topline i razumevanja. Zagrljaj u kome ću se ušuškati, i osećati, sigurno i voljeno. Da neko otera, tugu, usamljenost i odbačenost.

To je skoro pa nemoguće
Zašto? Sve je moguće. mašta može svašta.
Da, ali ne može da zameni stvarnost
Može se pobeći od stvarnosti, makar na kratko, a to nam pomaže da ostanemo normalni, totalno prolupamo i preživimo nekako dan, a i poneku noć

ali i pomaže da se spusti lopta na zemlju, umire emocije, ublaže tenzije, pregura noć. sutra je novi dan, i novo iskušenje, suočavanje. Šta je stvarno, a šta je paranoja, umišljanje nečeg čega nema, optužbe i kontra optužbe. Treba prekinuti proces, ali kako? za kratko vreme izmenjen život iz korena, koji treba ponovo vratiti u realnost, odvojiti realnost od umišljanja, unormaliti se. E tu ulogu igra pozitivno maštanje, sećanje, nadanje, kao kada se davljenik hvata za slamku, makar do jutra, kada obično sve krene ispočetka, a za to je dovoljna jedna reč, jedan gest, ili jedan pogled.
Vidim da nisi ni blizu prihvatanja realnosti.
Još uvek nisam spremna za suočavanje, plašim se onog što ću da otkrijem. Plašim se kraja, samoće, napuštanja, mada me uveravaju da nije bilo ničeg, da nema kraja, da je sve u redu, a nije, da su osećanja ostala ista, da je sve bilo zezanje, opuštanje i emotivno pražnjenje. da neću ništa naći. nisam spremna da kopam stvarno. Nisam slutila, verovala sam bezgranično, nisam proveravala, jer nije bilo ničeg što izaziva sumnju, a onda me je udario grom iz vedra neba. Mošda ću uskoro biti spremna da prihvatim realnost, kakva god bila!, samo moram da ispraznim trenutne negativne enmocije

Žao mi je ako zvučnim grubo, nije namera. Vidim da si se izgubila, čuvaj se