Šta bi vam u ovom trenutku prijalo?

Ти баш волиш ту Шкотску. Ја је пак замишљам као травнату недођију.
ШкоЦка је вукоебина, ветровита, хладна, кишовита, без сунца, где јагоде доспевају у октобру, а ракију праве од житарица.
Толико јадна да се чак ни Римљани нису претерано интересовали за њу јер сем вресишта није било ништа.

...mnogo, Skotsku, Irsku i deo Nemacke oko Odenvalda, tu gde je Hajdelberg...volim brda i jezera:lol:

...koliko sam citala Cvijica, sama spadam u dinarski tip i stvarno obozavam bajkovitost, pripovedanje uz vatru zimi, legende nastale u neko davno vreme, u dubokoj sumi, po noci...odrasla sam na legendama o Arturu, moj tata je mnogo voleo, filmovima poput Vilou i Gorstaka, bila sam zaljubljena u Hitklifa i imam naklonost prema sivoj boji, kamenu, drvenoj gradji, vetru, ledenoj, bistroj vodi, mekoj vuni, poljskom cvecu, epskoj fantastici i muzici, citam bajke i danas a cak i mala kada sam bila omiljena mi je bila Ledena kraljica...sve to nesto daleko na sever sa haljinama od tankog, svetlucavog leda...

...ovako nekako, ovu pesmu imam na desetak lista...i uvek zazmurim...a nije da previse kao umetnika cenim Rundeka...i kladim se u sve ili nista da je imao na umu Hitklifa...

...mnogo, Skotsku, Irsku i deo Nemacke oko Odenvalda, tu gde je Hajdelberg...volim brda i jezera:lol:

...koliko sam citala Cvijica, sama spadam u dinarski tip i stvarno obozavam bajkovitost, pripovedanje uz vatru zimi, legende nastale u neko davno vreme, u dubokoj sumi, po noci...odrasla sam na legendama o Arturu, moj tata je mnogo voleo, filmovima poput Vilou i Gorstaka, bila sam zaljubljena u Hitklifa i imam naklonost prema sivoj boji, kamenu, drvenoj gradji, vetru, ledenoj, bistroj vodi, mekoj vuni, poljskom cvecu, epskoj fantastici i muzici, citam bajke i danas a cak i mala kada sam bila omiljena mi je bila Ledena kraljica...sve to nesto daleko na sever sa haljinama od tankog, svetlucavog leda...

...ovako nekako, ovu pesmu imam na desetak lista...i uvek zazmurim...a nije da previse kao umetnika cenim Rundeka...i kladim se u sve ili nista da je imao na umu Hitklifa...

Poslednja izmena od moderatora:

ja nisam veliki ljubitelj prirode, ali nigde nisam videla lepsu prirodu nego tamo. i taj gradic inverness jedivno, malo ususkano mesto, bas mi je on ostao u secanju vise od ostalih. vrlo rado bih opet otisla u skotsku, ali tokom odredjenih meseci u godini

juče sam poželela milku od 300 gr sa grožđem i lešnicima, malopre dobih najlepše želje od 200 gr samo sa lešnicima, bez grožđa.
je l ja to nisam bila dovoljno jasna ili me svemir upućuje na skromnost?

sad bi mi prijalo masiranje glave, ha. da vidim u šta će da se pretvori ova mizerija od želje.

pa to isto vlim i ja..osim ledene kraljice ja sam najvise volela lepoticu i zver. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

i malu princezu sirenu.

juče sam poželela milku od 300 gr sa grožđem i lešnicima, malopre dobih najlepše želje od 200 gr samo sa lešnicima, bez grožđa.
je l ja to nisam bila dovoljno jasna ili me svemir upućuje na skromnost?

sad bi mi prijalo masiranje glave, ha. da vidim u šta će da se pretvori ova mizerija od želje.

otici ces kod frizerke i ona ce ti protrljati balzam ili pakovanje od korena prema krajevima.

san-se-dijeli-u-cikluse-koje-ne-treba-kvariti-da-bi-bili-odmorni-504x335-20100518-20101201171638.jpg
odoh u krevet i snove

Back