Šta bi vam u ovom trenutku prijalo?

Prijalo bi mi da sam toliko bogata da ovog momenta pobegnem iz ovog džukačkog kijameta, strpam sve svoje prijatelje u avion i odemo na neku plažu da đuskamo.
Mrzim zimu, jesen, hladnoću, mrak, kišu, vetar...! :vudu:

...kako su ljudi drugaciji...ja placem za zlatnom jeseni, zirevima, toplim kestenjem, toplim bojama, debelim carapama, dubokim cizmama i kratkim suknjama od tvida, cebencetom preko nogu tokom podnevnog ispijanja kafe na suncu ispred kafica, setanjama kroz brda, jos uvek trazim najlepse oblike opalog lisca, kisnim popodnevom koje provodim uz muziku i knjigu na krilu uz tople napitke i krckave kolace, osecajem kada sveze okupan obuces toplu odecu...tokom jeseni postanem maza prirode...

beach-bottom-pg_677822n.jpg

...kako su ljudi drugaciji...ja placem za zlatnom jeseni, zirevima, toplim kestenjem, toplim bojama, debelim carapama, dubokim cizmama i kratkim suknjama od tvida, cebencetom preko nogu tokom podnevnog ispijanja kafe na suncu ispred kafica, setanjama kroz brda, jos uvek trazim najlepse oblike opalog lisca, kisnim popodnevom koje provodim uz muziku i knjigu na krilu uz tople napitke i krckave kolace, osecajem kada sveze okupan obuces toplu odecu...tokom jeseni postanem maza prirode...

Nismo mnogo drugačiji Frejo, nego je ovde sinoć bilo nešto nalik biblijskom potopu, hladno je i gadno, vlažno, mokro, grozno.
Juče je i vetar neki odvratni duvao, lomio grane i otresao isto to kestenje po haubama automobila, sad ne možeš hodati od blata i sparušenog, sprženog letnjim sušama, lišća, u nekim delovima grada grejanje još uvek nije stabilizovano a inače, da, sve ostalo je baš tako magično :))))

Back