Šta bi vam u ovom trenutku prijalo?

o tome sam pricala pre neko vece sa drugaricama.njih dve svake godine imaju spisak novogodisnjih zelja,a ja :neutral:
moj vrhunac da smo zivi i zdravi:roll:
ova jedna hoce da ode u neki italijanski kamp za jezik na dve nedelje,da predje na bolje radno mesto,da promeni kola
ova druga hoce da renovira stan,da otputuje negde pre mora napolje,bar na par dana,da smrsa.a ja...corak.ne mogu ni da zamislim sta bih htela.ja bih sve:lol: al nista konkretno

o tome sam pricala pre neko vece sa drugaricama.njih dve svake godine imaju spisak novogodisnjih zelja,a ja :neutral:
moj vrhunac da smo zivi i zdravi:roll:
ova jedna hoce da ode u neki italijanski kamp za jezik na dve nedelje,da predje na bolje radno mesto,da promeni kola
ova druga hoce da renovira stan,da otputuje negde pre mora napolje,bar na par dana,da smrsa.a ja...corak.ne mogu ni da zamislim sta bih htela.ja bih sve:lol: al nista konkretno

Ma ja imam i konkretno
al ne može nikako
ebeš ga :aha:

a kaže mm večeras...red je da stavimo nešto pod jelku,ono kao,za svakog po neka sitnica kao svake godine...deca navikla pa da ne kvarimo tradiciju
i kaže...ja ću da kupim sebi nešto što mi treba,a šta ćeš ti?
ma da se ja pitam ni jelku ne bi kitila,mislim se
nije mi to na pameti nikako
ono što bih ja pod jelku ne može tu nikako da se spakuje :lol:

Ma ja imam i konkretno
al ne može nikako
ebeš ga :aha:

a kaže mm večeras...red je da stavimo nešto pod jelku,ono kao,za svakog po neka sitnica kao svake godine...deca navikla pa da ne kvarimo tradiciju
i kaže...ja ću da kupim sebi nešto što mi treba,a šta ćeš ti?
ma da se ja pitam ni jelku ne bi kitila,mislim se
nije mi to na pameti nikako
ono što bih ja pod jelku ne može tu nikako da se spakuje :lol:

pa jeste gde ces zivog coveka stavljati pod jelku:zper:
ja sam deda mrazu rekla da zelim karte za balasevica,a on je pitao da li sam bila dobra :(

Moj Sava, ne znajući da će biti koncert u NS, kupio kartu za Arenu 30. 12. Za taj dan ima zakazan kolokvijum, i ne zna da li će uopšte moći da stigne na koncert. :(

pa nek proda karte,sigurno ima nekoga ko bi išao :)

Ja sam htela da idem,baš sam se oduševila kad sam čula da će biti koncert,ali mi putujemo 29. tako da nećemo uopšte biti u BGD.

Back