Da sretnete ili znate gdje se kriju R.Mladic i R.Karadjic dali biste ih izdali, moj drug kaze da bi on to uradio .?
:razz:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Coke:Postarao bih se da nadlezni organi saznaju gde su begunci od zakona i kontaktirao bih i kancelariju Haskog tribunala za svaki slucaj da ne bi opet "nestali".
Znas li kako je zavrsio Juda?al bundy:Nazvao bi Sorosa i Vatikan da mi plate za moju veleizdaju onda bi ih prijavio i Sonji Biserko i Natasi Kandic da dobijem jos malo Judinih srebrnjaka i onda bi ih kao svaki pravi strani placenik domaci izdajnik i judeomason predao u kandze monstruoznog novog svetskog poretka
Pa, evo ne trazim ni to, ne boj se :shock:dr.HOOK&medicine_shaw:Ipak bi se ogrebala za deo nagrade.....makar i za troskove interneta???
ccccccc........patriotski![]()
Pa, onda moli Boga da ih ne sretnes ;-)_Milanche_:Pa kad bih sreo Ratka ili Radovana verovatno bih izvrsio "samoubistvo" pre nego sto ista dodjem u priliku da prijavim
Plava Bilja:Nisam ni sumljala. Ja LICNO ne bih mogla, ali, ako ista sazanam, javicu ti ovde, ti pravac pa prijavi. Da, za slucaj da ovi u Hagu nemaju lek protiv lepre (previse su ga davali Milosevicu), kupi odmah i salji s njim u paketu.
Od nagrade koju dobijes, meni dugujes samo koliko potrosim Intrerneta dok ti dojavim, gde i kako :wink:
Pa kad bih sreo Ratka ili Radovana verovatno bih izvrsio "samoubistvo" pre nego sto ista dodjem u priliku da prijavim
Koja kontradiktornost, prijavio bi Mladica iako ne znas gde je, a znas da je on pobio vojnike, Bog da im dusu prosti, pa ne ide da svedociCoke:Nece valjda oni biti isto toliko neoriginalni da se kao Milosevic ubiju lekom protiv lepre.![]()
Mogli bi vise Vlajko style.
Ja ipak imam vecu odanost ideji da svi optuzeni treba da odgovaraju nego ideji da skrivam potencijalne masovne ubice i ratne zlocince.
Ovo je najverovatnije tacno.
Poput onih nesrecnih vojnika.
Coke:Ovo je najverovatnije tacno.
Poput onih nesrecnih vojnika.
Sto jes' - jes'KOWYNUXX:samo lud covek moze da ih preda, ništa više...
momo333:Da sretnete ili znate gdje se kriju R.Mladic i R.Karadjic dali biste ih izdali, moj drug kaze da bi on to uradio .?:razz:
Iron Lord:Hehe...
Plašim se da bi to bilo POSLEDNJE što bi video.
momo333:Da sretnete ili znate gdje se kriju R.Mladic i R.Karadjic dali biste ih izdali, moj drug kaze da bi on to uradio .?:razz:
Coke:Postarao bih se da nadlezni organi saznaju gde su begunci od zakona i kontaktirao bih i kancelariju Haskog tribunala za svaki slucaj da ne bi opet "nestali".
banegad2004:rekao bih
de si ratko traze te ovi
oce te uapse
i nista
tako
otiso bih kuci
i kakio
naravno ako mi se kaki
ili pogledao neki dobar film