Šta bi uradili sa milionima u parama da ih imate?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Smešno , pa kaže da su "Prema toj listi, srpskih 48 milijardera “teški” su 33 milijarde evra" , a Kostić i Mišković su 6 milijardi od tih 33.
mogli su napisati i da ima 300 milijardera koji su teški 33 milijarde?
i procenili su im imovinu u zemlji inostranstvu, novac firmi, a ne ušteđevinu u bankama u Srbiji.

Sta bi ti uradio da ti dobijes milion ili vise miliona a zivis u nasoj zemlji?
Pola bi zadrzao sebi, a pola podelio rodbini (kojoj treba, a zasluzila je) i platio skolu najboljim studentima koji nemaju finansijske mogucnosti.
Oni su svakako perspektivni i napravit ce nesto od sebe, a mozda bi ih moj potez nekad podsetio da i oni pomognu drugom.

Smešno , pa kaže da su "Prema toj listi, srpskih 48 milijardera “teški” su 33 milijarde evra"
Calculating Figure It Out GIF

Smešno , pa kaže da su "Prema toj listi, srpskih 48 milijardera “teški” su 33 milijarde evra" , a Kostić i Mišković su 6 milijardi od tih 33.
mogli su napisati i da ima 300 milijardera koji su teški 33 milijarde?
i procenili su im imovinu u zemlji inostranstvu, novac firmi, a ne ušteđevinu u bankama u Srbiji.
to je forbsova lista nije moja.Cinjenica je da su mongi u Srbiji kroz politiku i velike projekte enormno zaradili

Eto,desilo da ih imate po zakonu,porez uplatite drzavi a sta bi uradili sa njima?
Kako bi se sklonili od onih sto zele da ih otmu,ukradu,sta god,kako god?
Od rodbine,poznanika koji odjednom zele poklone u parama?
Kome bi smeli da kazete kako ih imate?
Kako bi se nosili sa strahovima koje idu uz te abnormalne pare?

Mislim da lik sa snimka ne prica kako jeste jer sa tim ne bi smeo u javnost a snimak je ilustracija za bilo koju cifru u broju miliona,koliko vi mislite.
Auh, to je zeznuto veoma.
Ja iskreno, ne znam.

Čudno je samo pomoći svojima - treba i nepoznatima,
Čudno mi je dati samo bolesnima - jer kako izabrati i dati kome treba,
Čudno mi je samo kupiti sebi nešto za užitak, a bih sigurno željela,
...

Iskreno, ja nemam mudrosti za posjedovanje toliko novca.
Ali trudila bih se sve navedeno i najvažnije, ne vezati - pomoći, uživati, uložiti u nekretnine,...

Posavjetovala bih se i sa monasima, ja msm, jer teško je to sam znati.

Pola bi zadrzao sebi, a pola podelio rodbini (kojoj treba, a zasluzila je) i platio skolu najboljim studentima koji nemaju finansijske mogucnosti.
Oni su svakako perspektivni i napravit ce nesto od sebe, a mozda bi ih moj potez nekad podsetio da i oni pomognu drugom.
Kako bi zastitio svoj zivot,zivote najblizih od onih lopova zeljnih para ili imovine?

Eto,desilo da ih imate po zakonu,porez uplatite drzavi a sta bi uradili sa njima?
Kako bi se sklonili od onih sto zele da ih otmu,ukradu,sta god,kako god?
Od rodbine,poznanika koji odjednom zele poklone u parama?
Kome bi smeli da kazete kako ih imate?
Kako bi se nosili sa strahovima koje idu uz te abnormalne pare?

Mislim da lik sa snimka ne prica kako jeste jer sa tim ne bi smeo u javnost a snimak je ilustracija za bilo koju cifru u broju miliona,koliko vi mislite.
Уложио у нешто у шта могу да знам да ће пикренути поступак обртања новца

Back