ssstefansss
Poznat
- Poruka
- 8.194
to ako se pojavi vanzemaljac ako se pojavis ti,ti bi se parila sa mnom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pitao bi ga da mi bude teca!posto moja tetka ne moze jos da mi ga nadje![]()
zvao bih ga da igramo tenis,posle toga bi mu dao da mi pusi penis,pa bih mu predlozio da zovemo drolje koje rade nocu ispred skole da ih isprskamo i da izvrljamo sa sprejem zidove skole,pa bih izvadio noz probo ga i stavio u zamrzivac i cuvao za slavu i posluzio ga kao glavno jelo!!!!!![]()
stavio ga u zamrzivac!!!
trazio mu msn,yahoo,google,skype... sta vec koristi![]()
iznabadao ga![]()
0dveo ga na shtajgu![]()
aj pokazi i meninjemu nece nista da znaci,a meni oce
![]()
stavio ga u zamrzivac![]()
zatvorio u podrum![]()
psovao mu kewu![]()
oterao ga u 3pm
pa onda i tebe,da ti izbacimo tu moravu iz glave vise![]()
odveo ga na pivo![]()
prebio mu noge ako ih ima![]()
Pustio ga da se pari sa mojim psom![]()

Ovoliko sam imao zivaca da citiram....A sto se tice ovih tvojih odgovora..??? Pitanje je postavljeno za jedan odgovor po osobi i moze da se protumaci kao interesantno, saljivo ili ozbiljno...A ovi tvoji odgovori nisu ni jedno od ova tri. I covek ne moze da provali sta ti je ustvari odgovor, od svih ovih citiranih, na ovo pitanje ????![]()

Mali zeleni?Ne bih se iznenadila, ni da su u drugoj boji, vishe nista ne moze da me iznenadi, pozvala bih ih u kafic na pitje![]()

a koji jezik ili način komunikacije bi odabrala?
![]()

Skuhala bih mu kaficu, spremila mu neki ovozemaljski specijalitet, i sama obožavam da žde... jedem noću, pustila muzikicu, mogao bi da spava na kauču, i takooo![]()

i da ovako izgleda...bili mu ponudila kaficu!?....
![]()
![]()
Ma bih, zašto da ne, samo ne iz šoljice
Ako je zloćudan, ima leka i za to 

"Znala sam da postojite!!! Znala sam!!!"
A onda bi` ih zamolila da povedu i mene i neke koje ja odaberem.![]()

... neka me onda još malo ovde 

Najpre bih pokusao da stupim u kontakt sa njim...
a posle ako vidim da nije dobronameran lupio bih ga iz sve snage sa pesnicom...
a ako bi bio dobar:krio bih ga od zlih ljudi koji žele samo da dobiju novac na njega, hranio bih ga,pojio bih ga i brinuo bih za njega sve dok ne dodju njegovi da ga pokupe![]()