Šta bi uradili...da se pred vama nađe....VANZEMALJAC!

• Začetnik teme Začetnik teme kyo.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta bi uradili...da se pred vama nađe....VANZEMALJAC!

• padam u nesvest!

• bežim glavom bez obzira van iz sobe

• pokušavam proveriti dal je dobronameran

• zovem s mobitelom policiju

• fotografiram ga kamerom mobitela

• pravio/la bih se da sam mrtav tako dugo dok ne ode

• lupio/la bih ga nečim pa onda odlučio/la što ću dalje

• ugasio/la bi svetlo i nastavio/la bih spavati

• zaveo/la bih ga

• nešto deseto...(navedi šta)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tough nut to crack:?
Šta je to?

evo, mala pomoc

monolith.jpg

"my god, it's full of stars!" 8-)

Rekla bih mu "Aj ti lepo idi kući, tako nam je bilo lepo verovanje da možda postojite, možda i ne. Skroz kvariš koncepciju. Sad će svi ljudi da se bore za čovečanstvo, a berza će pasti. Pomiriće se sve nacije, što uopšte neće biti normalno. Svi ćemo imati šta da jedemo, jer ćemo odmah kupovaiti zalihe. Pa će monopol i dalje cvetati. U saobraćaju će nastati kolaps, mada, ne znam gde bi ljudi mogli otići, sem da se vrte na Zemljinoj kugli. Odjednom ćemo saznati razne tajne koje su do sada držane pod tri ključa i pod lozinkama prenošenim sa kolena na koleno. Ko zna šta će se pojaviti iz vode, iz zemlje, sa neba. Zar nam nije bilo lepo, 200 e plata, pa ko preživi pričaće? I 1993 naspram ovog izgleda smešno. I smejemo se već godinama kako je plata bio sapun. Kako je farba za kosu koštala 7 bilijardi 852 miliona i 54 hiljade dinara. Još će ljudi početi da se ponašaju normalno? Ono, ljubi bližnjeg svog i to? Neka. Vrati se ti tamo odakle si dosao, i savijaj naše žito, da nam ne bude dosadno. I povremeno napravi neki spektakl na nebu. Baš nam se to dopada."
E to bih mu rekla. Iz jednog daha.

i ti se motas po kultnom pdf... sramoto od sf fana :-P

btw, thanks
Hal9000: "I'm completely operational and all my circuits are functioning perfectly."
:):):)
Ja sam više root horror fan, hardcore;)
Ali, od malena čitam i SF,baš imam na kompu bruku od knjiga skenirano, pa pomalo uletim, kad' imam vremena, sa tim u raspored8-)
Nego, evo ti quote od mog omiljenog autora naučne beletristike, a tiče se i alliena, između ostalog...Tako malo reči a tako mnogo rečeno.

Absence of evidence is not evidence of absence.
btw.u r welcome

Back