Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.077
Ako je muzjak dunuo bih mu u facu posto sam se sad najeo crvenog lukca..a ako je pak zenka zna se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

opusteno....taman da ti skuva kafu i donese ti doruchak u krevet ujutru

Ja sam prihvatila njihovo drzavljanstvo i sad ne moram da brinem
a vi samo pisite ovde svakakve gluposti,pogotovu ovo nabadanje i probadanje..sve cu da im prenesem

Rekla bi: VODI ME ODAVDE
Sami ste u spavaćoj sobi...
Gluvo doba noći...
Probudite se...
Nešto čujete...upalite svetlo..kad li...
....ni manje ni više pred vama stoji Vanzemaljac!:shock::shock::shock:
Šta činite?:
1) padam u nesvest! (za one koji su do tad mislili da smo jedinini na svetu)
2) bežim glavom bez obzira van iz sobe (za one koji nisu baš tako hrabri kakvim se predstavljaju)8)
3) pokušavam proveriti dal je dobronameran pa da stupim u kontakt (za wannabe znanstvenike)
4) zovem s mobitelom policiju (za one koji veruju u institucije):?
5) fotografiram ga kamerom mobitela, kao: "ko zna možda mi pobegne ovako ću da imam dokaz da sam ga video" (za one koji sve gledaju kroz pare)
6) ukočio/la bi se i pravio/la bih se da sam mrtva tako dugo dok ne ode (za pasivne)
7) lupio/la bih ga nečim pa onda odlučio/la što ću dalje (za brzopotezne)
8 ) ugasio/la bi svetlo, kao: "mora da sam sanjao/la" i nastavio/la bih spavati (za one: "ko ja?, meni?...mora da šališ...laku noć")
9) zaveo/la bih ga, kao: "bit ću prvi/a koja sam bio/la s vanzemaljcem" (za "plavuše", sponzoruše oba spola...eto mislio sam i ja na vas da vam obezbedim jedan od ponuđenih odgovora...hehe)
10) nešto deseto...(navedi šta u postu)![]()

Ја би га научио српском језику, па да отворимо курс ванземалјског језика и да иѕдам ванземалјко-српски речник.

ova baš najviše dojmila

...jesmo li doista sami u svemiru

...DOBRO VECE(ZAVISI U KOJE VREME DANA BI DOSO)
Ha ha ha
Rekla bih mali zeleni dodji maloj zelenoj,padni mi na grudi!
Potom bi ga usluzila,ko pravi zeleni Srbin, gibanicom,ajvarom i rakijicom,i upoznala ga sa situaciom u zemlji,a onda bi on rek'o muke tvoje,aj' se ti lepo vratis kod nas... A kad bi gore i ostalima objasnila situaciju,oni bi lepo laserskim pistoljcetom sve nezeljene bum bum zvrk..! A da ne pricam kako bi dobar bizmis napravila sa gibanicom i ostalim brendovimaJa sam prihvatila njihovo drzavljanstvo i sad ne moram da brinem
a vi samo pisite ovde svakakve gluposti,pogotovu ovo nabadanje i probadanje..sve cu da im prenesem
![]()

Boga ti sa koje si ti planete, sazvjezdja.....?Ako ti kazem moracu da te otmemBoga ti sa koje si ti planete, sazvjezdja.....?
Nemoj posle da te zacudi plavicasta svetlost ispred kuce
Ako ti kazem moracu da te otmemNemoj posle da te zacudi plavicasta svetlost ispred kuce
![]()

jel ima neko ko još nije glasao?Šta bi uradili...da se pred vama nađe....VANZEMALJAC!![]()
1.pokušavam proveriti dal je dobronameran................28.......16,37%
2.ugasio/la bi svetlo i nastavio/la bih spavati.................27.......15,79%
3.lupio/la bih ga nečim pa onda odlučio/la što ću dalje.21.......12,28%
4.fotografiram ga kamerom mobitela...............................17.........9,94%
5.padam u nesvest!.......................................................13.........7,60%
5.bežim glavom bez obzira van iz sobe..........................13.........7,60%
7.zaveo/la bih ga............................................................9.........5,26%
8.pravio/la bih se da sam mrtav tako dugo dok ne ode........4.........2,34%
9.zovem s mobitelom policiju...........................................2.........1,17%
...nešto deseto...(navedi šta)............................37......21,64%
Glasova: 171.
Već ste glasali na ovu anketu