Tamponi xD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I prezervativiTamponi xD
Зато што су се многи досетили да им фино одговара да дођу ујутру, паркирају на паркинг болнице и оду на посао до 1 км од болнице.Parkiranje na nekim mestima kao npr bolnice....
Kad je besplatno u trznim centrima zasto se ispred bolnica naplacuje ili pauk nosi![]()
За старије да који имају мање од двадесет хиљада пензију. За ове преко ништа, могу да преживе са тим. И плус нам такви кроје судбину тачније њих милион и триста хиљада оваца. Наплатио бих им и дупло све.Verovatno da skoro apsolutno nista ne treba da bude besplatno, ali bi moralo da bude pristupacno za lokalno stanovnistvo - da to moze da se plati. Drugi deo price je toliko ruzan da mi se ne mili ni da ga pisem.
Ono sto zaista moglo da bude besplatno jeste apsoluno sve za ljude preko 70 godina starosti. Za njih je besmisleno da ih ista kosta ili da nesto ne mogu da plate. Vazi i za bebe, i to je vec neko gore pomenuo.
ako ne treba nista da placaju, onda im ne treba ni penzija...За старије да који имају мање од двадесет хиљада пензију. За ове преко ништа, могу да преживе са тим. И плус нам такви кроје судбину тачније њих милион и триста хиљада оваца. Наплатио бих им и дупло све.
Па ако узмемо у обзир да оно што би хипотетички и било бесплатно спада све у домену државе, треба им нека кинта за приватнике.ako ne treba nista da placaju, onda im ne treba ni penzija...
Ne slazem se. Sve, pa i gsp, za penzionere treba da kosta, ali ne za sve isto, vec procenat a na osnovu visine penzije.Ono sto zaista moglo da bude besplatno jeste apsoluno sve za ljude preko 70 godina starosti. Za njih je besmisleno da ih ista kosta ili da nesto ne mogu da plate. Vazi i za bebe, i to je vec neko gore pomenuo.
kakve privatnike?Па ако узмемо у обзир да оно што би хипотетички и било бесплатно спада све у домену државе, треба им нека кинта за приватнике.
Колико видим, ту су године много већи фактор од пензије. Пензионери од 65 па до 70 и нешто мало могу да се уредно возе. После 75... доста мање људи је још увек у доброј кондицији, па да много "оптерећују" превоз.Ne slazem se. Sve, pa i gsp, za penzionere treba da kosta, ali ne za sve isto, vec procenat a na osnovu visine penzije.
ma cela ta stvar sa penzijama i starim ljudima je nehumanapricam o visini penzije
400 d godisnju kartu placa i moj komsija koji ima 100.000 penziju i neko ko ima 30.000
prosto - nije u redu
А шта има везе ако неко има 30 или 130 хиљада, ако има 85 година и ако физички не може да користи аутобус?pricam o visini penzije
400 d godisnju kartu placa i moj komsija koji ima 100.000 penziju i neko ko ima 30.000
prosto - nije u redu
o boze!А шта има везе ако неко има 30 или 130 хиљада, ако има 85 година и ако физички не може да користи аутобус?
gradski prevoz nikako ne može da bude besplatan.Zanima me šta bi po vama trebalo da bude besplatno u našem gradu a i državi ?
Ovako na prvu loptu to bi bilo izdavanje licnih dokumenata i ma koliko zvucalo utopijski gradski prevoz bi trebao da bude besplatan