ŠTA BI STE URADILI KADA BI VIDELI ŽENU/DEVOJKU SA DRUGIM ?

Cudi me povrshnost kolega forumasha .
Pitanje je : Zenu ili Devojku , ... a vecina odgovora se odnosi na devojku i jednostavno podaliranje iste ...
U slucaju vencane zene i hvatanje doticne sa drugim , odgovor na uvodno pitanje moze biti vrlo ,vrlo kompleksna stvar .
Mislim da velika vecina zrelih muskaraca bi zazmurilo na oba oka ako bi se to dogodilo samo jednom , jer jedanput moze da pogresi svako ... , ali ako je to masovna pojava , razlaz je neminovan bez ogleda na cenu ( brak , deca ...itd ) ...
Lako je ovde odgovarati i površno, i velikodušno, i samouvereno i nadmeno...možeš kako hoćeš.

Stvarnos je nešto potpuno drugo.
Žmure i žene i muškarci, ne zna se ko češće, ni ko više i duže.

Ne mogu da verujem da mi neko obrisao poruku, pa spamovao sam samo pola iste, a nije baš da se drugima briše spam. Da ponovimo deo koji se ticao teme: šta se radi kad vidiš devojku sa drugim, u skladu sa onim što s može pročitati po crnim hronikama, sledi metak njoj, metak njemu, metak sebi, samo što ovaj poslednji nekako omaše.

ali zašto?
čuj, nisam neki naročiti pacifista, ne pušim više ta mirnodopska sranya i rešavanje nekih konflikata pregovorima, jer stoku ponekad možeš uterati samo silom, ali...zašto bi čovek syebao ostatak svog života zbog ženetine qurve, a naočito zašto bi ubio drugog čoveka?
i baš zato mi je strašno što su toga pune crne hronike, što se ljudi teško mogu izboriti sa neverstvom i što je ženina prevara uvek nešto više od toga. to je neka vrsta izdaje, ne znam, ali kapiram da se muškarac tako oseća u toj situaciji.
skoro sam gledala jedan ruski film koji ide u prilog tome što si rekao. samo u njemu, prevareni muž i prevarena žena, ne samo što ubijaju svoje neverne partnere, nego se i međusobno smuvaju, dok inspektorka koja je provalila ceo slučaj, potpisano priznanje baca u kantu za đubre jer je i sama prevarena od strane svog muža..znači, pravda je zadovoljena na ruski način, he he he...samo što je naša stvarnost, više nekako..amer'ćka:lol:
mislim, filmski dramatična i izvesna ko blockbuster: )))

nishta
potapsho bi ga po ramenu i reko..."tvoja je rode.vodi je,samo je vishe ne vracaj"

Vele da je u nekom selu neki čovek iznenađeno gledao u ljude koji dođoše njegovoj kući.

Kojim dobrom, ljudi? - upita ih domaćin.
-Pa, eto - snebivaše se oni da odgovore - mi došli da prosimo Miljojku.
-Aman, ljudi, Miljko je isprošena...ona je moja žena.
-Pa, jeste - okuraži se jedan - ali, eto, ja i Miljko se volimo...
-Volite?!
-Volimo...
-Ooooo, Miljkojkaaaaa!!!
-Oj - sramežljivo se ona odazva.
-Ovaj čovek veli da se volite, je l to istina?!
-Pa...jeste...
-E, pa ako je tako, nek vam je sa srećom, a ja odok da utočim čoveku balon rakije.

Vele da je u nekom selu neki čovek iznenađeno gledao u ljude koji dođoše njegovoj kući.

Kojim dobrom, ljudi? - upita ih domaćin.
-Pa, eto - snebivaše se oni da odgovore - mi došli da prosimo Miljojku.
-Aman, ljudi, Miljko je isprošena...ona je moja žena.
-Pa, jeste - okuraži se jedan - ali, eto, ja i Miljko se volimo...
-Volite?!
-Volimo...
-Ooooo, Miljkojkaaaaa!!!
-Oj - sramežljivo se ona odazva.
-Ovaj čovek veli da se volite, je l to istina?!
-Pa...jeste...
-E, pa ako je tako, nek vam je sa srećom, a ja odok da utočim čoveku balon rakije.

Ovo je najređi scenario,
obično su komadi sa pevanjem, plakanjem i pucanjem ....

ali zašto?
čuj, nisam neki naročiti pacifista, ne pušim više ta mirnodopska sranya i rešavanje nekih konflikata pregovorima, jer stoku ponekad možeš uterati samo silom, ali...zašto bi čovek syebao ostatak svog života zbog ženetine qurve, a naočito zašto bi ubio drugog čoveka?
i baš zato mi je strašno što su toga pune crne hronike, što se ljudi teško mogu izboriti sa neverstvom i što je ženina prevara uvek nešto više od toga. to je neka vrsta izdaje, ne znam, ali kapiram da se muškarac tako oseća u toj situaciji.
skoro sam gledala jedan ruski film koji ide u prilog tome što si rekao. samo u njemu, prevareni muž i prevarena žena, ne samo što ubijaju svoje neverne partnere, nego se i međusobno smuvaju, dok inspektorka koja je provalila ceo slučaj, potpisano priznanje baca u kantu za đubre jer je i sama prevarena od strane svog muža..znači, pravda je zadovoljena na ruski način, he he he...samo što je naša stvarnost, više nekako..amer'ćka:lol:
mislim, filmski dramatična i izvesna ko blockbuster: )))

pa naravno da me za polovnjacu bas briga ,a ni taj jadnik znam da se nece usreciti tako da je sustinski osveta vec osigurana u buducnosti...z:D
e sad da mi neko takne zenu ili nevinu devojku kojoj sam ja prvi ...., ode ruka :zblesav:

naravno da to tvoj zenski maleni mozgic ne moze da skapira....
polovnjace su sluzile samo za zezanje cak i "prebacivanje" drugaru kad se zasitim....

ah to, ali..zašto bi ubio drugog čoveka ako ti se žena svetica probeštijala?
ne kažem da taj drugi čovek nije kriv, ali oboje su zgrešili u tom slučaju..:confused:
ma da, ne može to moj mozgić nikako, priznajem: ))

A znate onu scenu iz (valjda Umri muski), kada Brus Vilis uhvati zenu sa drugim u krevetu, upali cigaru i izadje napolje a ona ga juri u udara, ''Reci nesto'' :D EPIC ako neko uspe da nadje na yt ima rep!

Zabole nju čkapi da li ćeš ti da kažeš nešto, ako je već odlučila da okači šubaru o drugi klin. Zapravo im je i najlakše da im niko ne govri ništa, a ako i kaže, bilo šta da kaže, one će to tumačiti to onako kako njima odgovara. Istinski prezir ih najviše pogađa, ali to retko kada i osete. To ćutanje i paljenje cigare većina i ne bi tumačila kao prezir i ravnodušnost, već onako kako želi - kao šokiranost i samosažaljenje prevarenog, čime dobijaju ono što žele - potvrdu da su uradile pravu stvar.
A, flimovi, ko filmovi, obično su teško đubre koje ne vredi gledati.

Zabole nju čkapi da li ćeš ti da kažeš nešto, ako je već odlučila da okači šubaru o drugi klin. Zapravo im je i najlakše da im niko ne govri ništa, a ako i kaže, bilo šta da kaže, one će to tumačiti to onako kako njima odgovara. Istinski prezir ih najviše pogađa, ali to retko kada i osete. To ćutanje i paljenje cigare većina i ne bi tumačila kao prezir i ravnodušnost, već onako kako želi - kao šokiranost i samosažaljenje prevarenog, čime dobijaju ono što žele - potvrdu da su uradile pravu stvar.

Osete one sve pogotovo kad cutis, a kad ih ne iebes 5% to je najgore sto moze da im se desi.

o.O ajd kad ti tako kazes

Back