SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
da ne bude siromastva i naravno world peace 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da jedan dan imate mogucnost da promijenite nesto u svijetu i da donesete samo jednu normu po kojoj bi ste voljeli,odnosno kojom naredjujete da se svijet ponasa, sta bi ste promijenili i sta bi ste naredili,dragi moji forumasi i forumasice!!!
Da jedan dan imate mogucnost da promijenite nesto u svijetu i da donesete samo jednu normu po kojoj bi ste voljeli,odnosno kojom naredjujete da se svijet ponasa, sta bi ste promijenili i sta bi ste naredili,dragi moji forumasi i forumasice!!!
Mene kao malog su jedino interesovale igračke. Interesuju me i sada, ali me sram da priznam : (
Mir u Svetu!!!
Nema seksualnih aktivnosti tog dana.
Mir u svetu..
paaaa da izraelci ne bombarduju palestince, da ameri odu iz Iraka, da stanovnici Siera Leonea ne jedu jedni druge i tako...
Ukinula siromastvo.
A, znači, nekih 40.000.000 ljudi nam je bitnije da živi u miru, nego zaustavljanje bolesti, nesreća, problema i sl stvari koje bi uticale na svih ~6 milijardi ljudi...
*(globlno razmisljanje,poput mir u svijetu)
Zanimljivo.
cccDa cipele budu dzabe![]()
Ako se, kako ti kazes, zaustave bolesti, nesrece, problemi i sl stvari, onda bi i bilo mira u svetu, zar ne?
Dakle, glasam za mir u svetu![]()
Učinila bih da se sve pretvori u Star Wars Universe! Tada bi razmišljali o pravim problemima, a ne kako da kresnemo nekog*!(e pa mi treba da ukinemo probleme sa tom zeljom)
*Ja tako ne razmišljam, ali čujem ljude da pričaju. : )
Lupila bih magicnim stapicem i svi ljudi bi mogli da koriste mnogo veci procenat mozga nego sto koriste, pa samim tim ne bi ni bilo vise zla na svetu, jel zlo potice iz neznanja, straha, gluposti
nema granica i država
/ovo mi se posebno svidja/Uvela bih zakon po kom svaki par koji zzeli dete mora da ide prvo na psiholoshki test podobnosti i ako ga prodju da moraju da idu na vishemesechnu obuku kako rukovati pazzljivo sa detetom, u teoriji i praksi.
ukinula politiku
da ne bude siromastva i naravno world peace![]()
saosećanje sa drugima![]()
Zabranio bi i najstrožije sankcionisao neyebicu...![]()
Uvela bih zakon po kom svaki par koji zzeli dete mora da ide prvo na psiholoshki test podobnosti i ako ga prodju da moraju da idu na vishemesechnu obuku kako rukovati pazzljivo sa detetom, u teoriji i praksi.
zivotinje trebaju da imaju svoja prava
i zabranila bih lovce!!treba
364 dana ih cuvamo i pazimo
a 365-og objavimo rat
zvanicni slogan lovackog udruzenja bleskovac![]()
i zabranila bih lovce!!