Sta bi ste promijenili?

Nema seksualnih aktivnosti tog dana.

paaaa da izraelci ne bombarduju palestince, da ameri odu iz Iraka, da stanovnici Siera Leonea ne jedu jedni druge i tako...

Ukinula siromastvo.

A, znači, nekih 40.000.000 ljudi nam je bitnije da živi u miru, nego zaustavljanje bolesti, nesreća, problema i sl stvari koje bi uticale na svih ~6 milijardi ljudi...
*(globlno razmisljanje,poput mir u svijetu)

Zanimljivo.

Da cipele budu dzabe :lol:
ccc

Ako se, kako ti kazes, zaustave bolesti, nesrece, problemi i sl stvari, onda bi i bilo mira u svetu, zar ne?

Dakle, glasam za mir u svetu :)

Učinila bih da se sve pretvori u Star Wars Universe! Tada bi razmišljali o pravim problemima, a ne kako da kresnemo nekog*!(e pa mi treba da ukinemo probleme sa tom zeljom) ;)

*Ja tako ne razmišljam, ali čujem ljude da pričaju. : )

Lupila bih magicnim stapicem i svi ljudi bi mogli da koriste mnogo veci procenat mozga nego sto koriste, pa samim tim ne bi ni bilo vise zla na svetu, jel zlo potice iz neznanja, straha, gluposti

nema granica i država

Uvela bih zakon po kom svaki par koji zzeli dete mora da ide prvo na psiholoshki test podobnosti i ako ga prodju da moraju da idu na vishemesechnu obuku kako rukovati pazzljivo sa detetom, u teoriji i praksi.
/ovo mi se posebno svidja/
ukinula politiku

da ne bude siromastva i naravno world peace :mrgreen:

saosećanje sa drugima z:)

Zabranio bi i najstrožije sankcionisao neyebicu... z:p

Mnogo lijepih zelja i razmisljanja....:)

objasnicu ti, ta dva pitanja su povezana
vidis pre je postajalo nesto sto se zvalo prirodni ciklus
orao pojede lisicu, lisica zeca, zec rotkvicu, pa onda on is***** to, pa rotkvica to pojede itd... da ne duzim
sa pojavom savremenog drustva, to se gubi, zveri beze od ljudi dok se one pitome priblizavaju
lovci najvise od svih cuvaju zivotinje, hrane ih, uzgajaju, cuvaju
da nema njih neke vrste bi odavno izumrle
tu moras razlikovati lovca od lovokradice
lovci takodje pomazu seljacima da prezive
odstreljuju divljac koja se mnogo nakotila i ugrzava njihove useve
njihovo stado itd..

tako da , lovci su neophodni

Back