Sta bi skuhao forumasu iznad

udaj se za mene :D

btw, ja bih spremio medenjake i belu kafu za doručak
ručak, domaće testo sa makom i medom
večera, med i orasi :D
:zaljubljena:

prije nego sto kazem da bi za pocetak bila kucna pomocnica :think: samo da provjerim kako djeluje taj med i orasi, o velikom kalorijskom deficitu je rijec nakon mojih obroka :zurka: a bas da trcim citavu noc da potrosim tolike kalorije ili da plivam nekako mi ne zvuci uzbudljivo :heart:

:zaljubljena:

prije nego sto kazem da bi za pocetak bila kucna pomocnica :think: samo da provjerim kako djeluje taj med i orasi, o velikom kalorijskom deficitu je rijec nakon mojih obroka :zurka: a bas da trcim citavu noc da potrosim tolike kalorije ili da plivam nekako mi ne zvuci uzbudljivo :heart:
:rotf:

a lepo...jasno i konkretno....nema posle da vrda kao nije znao on došao na salčiće i kolenicu...kad ono :lol:

a tebi gulaš na vinu, zelenu salatu i crno vino :zaljubljena:

i puno sladoleda posle :aha:
Ne znam sta je onaj zelenis tamo...ali mislim da se 6h kuvanja moze bolje na druge stvari iskoristiti :vnaocare: :lol:
vodim te tu :lol:

c93bd6ad4655c5587c6d9cf2838a3ec1.jpg

hladno predjelo cvarci, slanina, kobaja, kulen, prsut i razne vrste sira, kravlji, kozji, ovcji uz nekoliko vrsta i boja maslina
toplo predjelo krem juha od sparoga :njam:
glavno jelo biftek sa zara, prilog boranija punjena mljevenim mesom omotana pancetom :zper:
desert medjimurska gibanica :zkez:
sve slatko i onda mi zavuče...kao maskirano od bifteka neću primetiti :rotf:

ne padam ja na to :ljutko:

uhh bre , kakve sve jelovnike predlazete..dok spremite sva ta predjela, jela i slatkise
ima da crknete i necete biti ni za šta na toj veceri :mrgreen:

paaa u mojoj dinastiji se to en radi na brzinu
prvo pocrkamo dok skuhamo, onda se dobro najedemo pa pocrkavamo zajedno do jutra :zper:
onda nema nista bolje od jutarnjeg keksa :aha:
ono pijemo :kafaz: i keksa nam se za citav svijet

Aa imam danas grasak sa mleveno meso...sad nemam snage da sastavljam drugi meni...Maco izvoli :malav:

:hvala: odlicno zvuci

Miki bi spremila

hladno predjelo mini sendvici od mozarele s pestom i prsutom
toplo predjelo punjena rajcica sa pirinacem i tunjevinom zapecena u rerni
glavno jelo rizoto od bukovaca i pohovana cureca prsa
desert ledeno nebo :zkez:

Poslednja izmena:

Back