Richard III
Domaćin
- Poruka
- 3.892
Navedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos gore...Navedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala
Djilas i Jeremic nisu tu da dodju na vlast vec da betoniraju Vucica na vlasti.Pitanje je da li oni pojedinacno mogu da predju cenzus.Navedite mi neke stvari koje bi se za prosečnog gradjanina nižeg imovinskog stanja promenile ako Vučić padne, a recimo Djilas ili Jeremić dodju na vlast. Hvala
Nije botove izmislio SNS. Niti bi se neki novi odrekli istih.Ne bi postojalo vise sendvic botova ,a za ostalo ne znam ,valjda bi bilo manje kriminala ,pljackanje drzave ,gradjana ,ubistava ,politickih ubistava ,nesposobnih kadrova ,korupcije….
Ove sto su pre harali takodje ne bih voleo nikada vise da vidim na vlasti ,promena bi trebala da se sastoji u tome da Srbi vladaju Srbijom,a ne kao sada …
Koliko je zaduzio kod Kineza, Srbi su osudjeni na mizeran zivot.Ironično ali verovatno ništa.
Glumac samo.
Ne bi postojalo vise sendvic botova ,a za ostalo ne znam ,valjda bi bilo manje kriminala ,pljackanje drzave ,gradjana ,ubistava ,politickih ubistava ,nesposobnih kadrova ,korupcije….
Ove sto su pre harali takodje ne bih voleo nikada vise da vidim na vlasti ,promena bi trebala da se sastoji u tome da Srbi vladaju Srbijom,a ne kao sada …
Vucic moze da padne jedino da srbiju neko okupira ili da ga ubiju, ali se nista ne bi promenilo jer je okrenuo tocak na patriotsku stranu koji ne moze da se zaustavi....