STA BI SA SPO-om?!?!?!?!

McConnell

Početnik
Poruka
1
Vidim da ovi iz SPO ne odustaju.
Onaj Sreckovic dao juce izjavu da se nadaju dobrom rezultatu na lokalnim izborima, zar im nije jasno da vise ne postoje?
Inace, tog istog Sreckovica video sam pre nekoliko dana u nekom besnom crvenom dzipu, kod hotela Jugoslavija. Zaista ako se funkcioneri SPO mogu necim pohvaliti to je bahatost. Toliko o velikim idealima, postenju...

McConnell:
Onaj Sreckovic dao juce izjavu da se nadaju dobrom rezultatu na lokalnim izborima, zar im nije jasno da vise ne postoje?
Inace, tog istog Sreckovica video sam pre nekoliko dana u nekom besnom crvenom dzipu, kod hotela Jugoslavija. Zaista ako se funkcioneri SPO mogu necim pohvaliti to je bahatost. Toliko o velikim idealima, postenju...
Ne lupetaj ! Zbog jednog koji ima džip opanjkavaš ceo pokret !

McConnell:

sva sreca..pa smo glasali protiv toga :roll:
pa sad imamo postene i male idealiste u skupstini...

niko ne moze da se zajebava sa narodom!
...istorija nas tome uci,zar ne :roll: :shock:

McConnell:

ben.jpg

Ajd ne lupetaj! Ja sam mu dao ključeve od mog džipa dok ne izadju iz krize...
Hteo sam da kupim onaj crni ali to je uzela neka faca iz crkve pa odustadoh da ne bace kletvu na mene...

Na slici se lepo vidi kako se vozikamo po zemunskom Lidu (još nisu počeli sa sredjivanjem jer ima vode okolo)

McConnell:

Sreckovic je umeren, vrlo elokventan i perspektivan politicar, magistar cini mi se ekonomskih nauka a pokazao je i da ima morala jer je mogao da poput partijskog kolege Senica prebegne u neku od stranaka koje su formirale Vladu i time sebi obezbedi neku drzavnu funkciju.
Inace, mislim da ce SPO opstati na politickoj sceni jer je svaka tranziciona Vlada po definiciji nepopularna pa ce im se preliti deo glasova stranaka koje su sada u vlasti.Na ruku im ide i cinjenica da se cini se jedino SPo ne spominje ni u jednoj od ovih raznih mafija ali ni u saradnji sa zemuncima i surcincima posle demokratskih promena

odgovor0:
Inace, mislim da ce SPO opstati na politickoj sceni jer je svaka tranziciona Vlada po definiciji nepopularna pa ce im se preliti deo glasova stranaka koje su sada u vlasti.Na ruku im ide i cinjenica da se cini se jedino SPo ne spominje ni u jednoj od ovih raznih mafija ali ni u saradnji sa zemuncima i surcincima posle demokratskih promena

svi koji su bili u dve tranizicione vlade danas su u njoj, osim spo.
Činjenica da se ne spominju u aferama ne ide im na ruku. Nije im donela ništa.
Dovoljne su nam afere iz gradske vlasti kada su vladali sa SPS-om

imaju mrlje iz perioda gradske vlasti, ali su one mnogo manje znacajne od ovih drugih u kojima se spominju svi drugi sem njih.. ne postoje idealne stranke i idealni politicari, treba birati manje lose.u ovom nasem tragicnom politickom brlogu spo i spomenuti sreckovic sigurno nisu medju najgorima

vreme ce pokazati, oni su fanatici, ne odustaju koliko god da gube.mnogo puta im se predvidjao politicki kraj a oni su se vracali. moja procena je da ce na sledecim izborima iz demokratskog bloka znaccajno porasti rejting LDP-a i SPO-a, DS ce blago pasti, DSS znatno vise a g17 ce ispasti iz parlamenta

Mislim da ce SPO relativno dobro proci na loklanim izborima u jednom broju opstina gde je i na parlementarnim imao dobar rezultat pre svega mislim u centralnoj Srbiji.
Vrlo je verovatan i koalicijoni nastuo u mnogim opstinama sa raznim partnerima DS,DSS,G17+,LDP.

Ma na lokalnim izborima ide svako sa svakim
i vuk sa ovcom i sut sa rogatim.
Tako da bice na vlasti SPO negde sigurno,
a za republicke izbore.... jok.
Pukli su, mora nesto da se menja, radikalno (ajd sad ne lupetajte o radikalima)
onaj Vuk kao ploca : "tajni dosije pa tajni dosije"

Back