Šta bi s ovom pameću promenili u životu?

Mozda bih upisala drugi fakultet da sam u tom momentu bila svesna da cu otici u totalno drugu struku.

To je mozda...jer mi je drago sto sam zavrsila to sto jesam.

Ono sto bih sigurno promenila je da bih nekoliko godina ranije presekla sa Srbijom. Malo mi je duze trebalo nego sto je bilo potrebno.

Poslato sa LG-D690 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Jel si se preselila negde?

Kad se osvrnete i razmislite možda bi nešto promenili u životu da imate novu priliku i ovu pamet. Možda školu, fakultet, muža, ženu, decu, njegovu familiju, svoju familiju, kompletnu familiju, posao, prijatelje, neprijatelje....?
Sve?
Ili ništa?

:zcool:

Ovo mi zvuči kao prilično teško pitanje.
Možda bih jedino promenila sebe...onaj mekani deo mene same...matematički gledano, kroz šanse i propuštene šanse, jedino sam samu sebe zbog te mekoće nečeg koštala ali ako bih to promenila, potpuno bih izgubila karakter koji me oduvek prati i ko zna koga još...a to onda nije baš dobra matematika...

Mozda je važnije pitanje šta sve možemo da promenimo a ne šta bismo promenili...makar ja tako gledam na život.

Kad se osvrnete i razmislite možda bi nešto promenili u životu da imate novu priliku i ovu pamet. Možda školu, fakultet, muža, ženu, decu, njegovu familiju, svoju familiju, kompletnu familiju, posao, prijatelje, neprijatelje....?
Sve?
Ili ništa?

:zcool:

sa ovom pamecu , teshko da ishta :zcepanje:

ne funkcionishem bash dobro u tim iracionalnim kategorijama, mashta mi ostala u povoju

Back