Šta bi pre?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У м- ж смислу може да ме задовољи партнерски однос. Не да живимо заједно, него да се виђамо када пожелимо, да некад преспавао једно код другог, проводимо викенде и одморе заједно, да делимо и физичку интиму али и живот, да изађемо и сами и са пријатељима али и једно без другог. Да се и посвађамо, брате мили :lol:
Da, no, za sve ovo treba imati vremena i mogućnosti
problem je kad partneri nemaju toliko vremena jedno za drugo. iz nekih razloga.
Nekada je to da se samo povremeno vidiš sa nekim nužnost, ne može drugačije.
Inače jeste tako opisani odnos najlepši, meni i bolji nego da se živi zajedno.

Meni se jednom desilo da sam bila u nonstop prepisci sa nekim na drugom kraju planete i više sam osećala da sam bliska nego sa nekim sa kim spavam povremeno. Jel bi tako svako mislio? A opet kao ovo je realno, a ono nije? Šta je uopšte realno?

interesantno kako nam uvek platonski odnosi deluju intenzivnije i stvarnije. skoro kao da je razlog za to to što je u pitanju isprojektovana fantazija, slagalica sklapana od malo realnih a malo više po meri domaštanih informacija. pritom nas niko ne tera da domaštavamo te informacije, to je isključivo naša krivica. mislim da su platonski odnosi drkanje unutar sopstvene glave. tu se drka sa samim sobom

Da, no, za sve ovo treba imati vremena i mogućnosti
problem je kad partneri nemaju toliko vremena jedno za drugo. iz nekih razloga.
Nekada je to da se samo povremeno vidiš sa nekim nužnost, ne može drugačije.
Inače jeste tako opisani odnos najlepši, meni i bolji nego da se živi zajedno.
U tom grmu leži ZJEKONJA!

Iz te NUZNOSTI jer NE MOZE drugačije iz NEKIH razloga - nemoj da to forsiras kao ISPRAVNO, a za parove govoris da nema sreće iskrene nidje i da je to samo predstava za javnost.

Ti NEKI razlozi su ZJEKONJA.

Zato od takvih treba bježati kilometrima jer ako se zaljubiš u takvu ne gine ti čežnja. A čežnja je zajebana. Vuče u samoću, destrukciju...

Razvedene sa malom decom koje u brak više neće iz nekih razloga su za izbegavanje.

Back