L Lule Veoma poznat Poruka 10.768 27.12.2024. u 19:05 - Šta bi kupili nekome za NG #51 gospodja čuknuta: Ranije kupovala i onda se ispostavilo da se to podrazumeva. A meni trt. I za rodjendan. I od tada nikom ništa. Kliknite za proširenje... Balvani... gospodja čuknuta: Ionako mislim da se ljubav ne može novcem kupiti. Kliknite za proširenje... Dobro, ali nekim finim poklonom
gospodja čuknuta: Ranije kupovala i onda se ispostavilo da se to podrazumeva. A meni trt. I za rodjendan. I od tada nikom ništa. Kliknite za proširenje... Balvani... gospodja čuknuta: Ionako mislim da se ljubav ne može novcem kupiti. Kliknite za proširenje... Dobro, ali nekim finim poklonom
gospodja čuknuta Elita VIP Poruka 16.325 27.12.2024. u 19:06 - Šta bi kupili nekome za NG #52 Lule: Balvani... Dobro, ali nekim finim poklonom Kliknite za proširenje... Bitna je pažnja.
bird again Elita Poruka 18.836 27.12.2024. u 19:08 - Šta bi kupili nekome za NG #53 gospodja čuknuta: Bitna je pažnja. Kliknite za proširenje... ako se zasluzi..
L Lule Veoma poznat Poruka 10.768 27.12.2024. u 19:17 - Šta bi kupili nekome za NG #54 bird again: ako se zasluzi.. Kliknite za proširenje... Ne mora da se zasluži. Ali može da se odsluži. Kao kod gospođe čuknute
bird again: ako se zasluzi.. Kliknite za proširenje... Ne mora da se zasluži. Ali može da se odsluži. Kao kod gospođe čuknute
bird again Elita Poruka 18.836 27.12.2024. u 19:18 - Šta bi kupili nekome za NG #55 Lule: Ne mora da se zasluži. Ali može da se odsluži. Kao kod gospođe čuknute Kliknite za proširenje... pa dabome
Lule: Ne mora da se zasluži. Ali može da se odsluži. Kao kod gospođe čuknute Kliknite za proširenje... pa dabome