Sta bi kada bi....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apsolutno nista. Sve bi ostalo po starom...u svakom slucaju:)

Sta bi radili kada bi u 2h10min [ujutru] za dz dobili automatsko tusiranje sebe i okoline aromatizovano prokislim kupinovim vinom a da pri tom poooooojma nemate zasto ste tu neku bzvz flasu uopste i pokusali da otvorite ranom zorom...:think:

:) blagi uzas, sad bih najradije smislila nesto ali
desilo mi se jednom da smo, malobrojni putnici jednog autobusa, posto je isti krenuo u drugom pravcu, pitali konduktera jel to autobus za tamo i tamo aon rekao "Ne, ovaj autobus ide ... " na drugu stranu
panika, bas hvata panika, krene brzo da se mota u glavi "kako sto pre izaci, gde izaci??? "
A onda kondukter kaze "Ma zezam se. Ko bi preziveo da se malo ne nasali." mrtav ladan
mi smo bili svi do jednog sledjeni :lol:

Sta bi radili da drzite dijetu a dosli ste kuci i postavljena je pecena curka na sto?

nista strasno, samo kad nije u usta :lol:
iyvadila bi kasicicom u slucaju da se ta kaka stvrdnjava u picu, trazila kasicicu naravno
a ako se en stvrdnjava :( trazila drugo pice, ako imam para i ako je dovoljno dobro na tom mestu

A sta bi radili da vam u usta uleti muva? (to se desilo jednom coveku kog znam, reci cu vam posle sta je on uradio)

au:( trazila stanicu policije, pa gledala kakvi su mi metodi da stignem do prvog mesta gde nekog znam ...

Sat bi radili da ste u nekom bifeu ili slicno, muzika koju bas volite i neko vam se za susednim stolom svidi, i bas pozelite da igrate sa tom osobom, jel bi pozvali na ples, iako niko ne igra?

To istog pola mnogo laka situacija, odma trk pod noge
a, to razlicitog, tesko je moguce da se neko "napucava" bez povoda, inace je lako pobeci :)
a sta bi radili da ste se nabacivali nekom a taj vas odbio, odbila, a onda posle nekog vremena vas "trazi"?

Pucala od muke...najverovatnije:dash:...a posto takvo stanje ne valja po "ganglije" (jaaako lose utice:hahaha:)potrudila bih se da sto pre nadjem sto adekvatniju zamenu sto bi dovelo do ubijanja prethodno pomenute mukice :zper::zper:

Sta bi radili kada bi vas neko koga apsolutno ne poznajete poljubio na nekom javnom mestu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back