- Poruka
- 92.276
Šta bi i kako od povrća mogao da zasadim na terasi?
Terasa mi je zastakljena.
Terasa mi je zastakljena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda nekih 3 metra sa 60 cmKoliko prostora imaš?
Ja bih na terasi držala začinsko bilje.
Šta najviše koristiš od povrća?možda nekih 3 metra sa 60 cm
malte ne sve što mi dopadne svežeŠta najviše koristiš od povrća?
Paradajz bi mogao. On voli da ima svetlost i da se zaliva redovno, ali da muja sam pomislio da napravim sanduk pa eventualno mladi luk, paprike, i možda par paradajza
Jos bolja ideja, ali ne znam koliko je izvedivo.Ljute papričice?
to mi isto palo na pamet+jagode, stalnoradjajuce u vertikalnim saksijama
гледала сам на хрт., и није немогућа мисија, али тераса није била затворена.to mi isto palo na pamet
3 duzine a samo 60cm sirine, a juzna strana?možda nekih 3 metra sa 60 cm
Ja nisam siguran da su jagode tako lak orah....aloa vera je lak orah, persun je lak orah, aronija je lak orah....to mi isto palo na pamet
terasa je veća nego neću sve pod sadnice3 duzine a samo 60cm sirine, a juzna strana?
I na kraju ne bi imala ništaDa imam takve namere ja bih sve sadila... Jedan kukuruz, suncokret, lavandu, mini voce, krastavac je divna puzavica, paradajz takodje, jagode obavezno, spanac, salatu, kupus, sargarepu, rotkvice, krompir u vreci, grasak... Luk...
pa gde to sve da natrpam na terasu!Da imam takve namere ja bih sve sadila... Jedan kukuruz, suncokret, lavandu, mini voce, krastavac je divna puzavica, paradajz takodje, jagode obavezno, spanac, salatu, kupus, sargarepu, rotkvice, krompir u vreci, grasak... Luk...