Šta bi dete koje ste bili reklo čoveku koji ste sada?

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jasna

Stara legenda
Banovan
Poruka
89.439
šta bi rekli.jpg

Izvinjavam se ako je tema skoro išla.

Da kojim slučajem možete da sretnete dete koje ste nekada bili,
šta bi vam reklo?

Da zna da sam to ja ili da ne zna?
И мене то већ два дана мучи. Мислим да би се залетело према мени
и рекло ''Мама! Што си се тако чудно офарбала?'' :lol:

Требало би да зна и да зна све о теби.

И мене то већ два дана мучи. Мислим да би се залетело према мени
и рекло ''Мама! Што си се тако чудно офарбала?'' :lol:

Требало би да зна и да зна све о теби.
Mislio sam da me niko neće razumeti, iskren da budem.
U slučaju da zna, ja sam (redak) primer čoveka koji je po zanimanju postao ono što je govorio kao dete pa pretpostavljam da bi mali bio oduševljen, a i ja matori sam zadovoljan.

Ako pod detetom podrazumevamo adolescenta, rekao bi - bićeš isti kao i sada. I stvarno se ništa kod mene nije promenilo, iako sam napredovao duhovno, zapravo imam ista interesovanja na svim poljima i ista razmišljanja, samo malo modifikovana i usavršena. Može se reći da sam ostao u tom dobu, ložim se na iste stvari, istu muziku, isti tip devojke, iste filmove i životne filozofije, mada sam i neke nove otkrio. Odnos prema ljudima se takodje nije promenio.

Otkad sam počeo da razmišljam i mešam se sa ljudima utvrdio sam neka svoja vidjenja o njima, mada ih ni kao malo dete nešto nisam podnosio. Tako da bi dete reklo čoveku - bio si u pravu.

ostavi moj eurokrem 😠

mislim da sam to dete u sebi uspeo da unapredim, recnikom, znanjima, poslovnim kontaktima, kao odraslo...e pa sipak necu....samo sam dobio malo sedih, sredio zivot, smirio se, nabavio roze naocare....
Cuvam to dete i vidim da su ga mnogi zaboravili. Ne bas svi. I kaze mi :" nisi sam prepoznajete se VI , deca velika, lako se prepoznate"...
Lepo vaspitano to neko dete...i cuva mene a i Ja cuvam njega

ma Diznilend u Srb.

Back