ŠTA BI BILO KAD BI BILO!!!

Ma Nato..i meni je pedagogija.....da radim sa decom....ostala..neispunjena zelja...
ali eto..otishla sam na ekonomiju....
i ne znam ....sta bi sa nama bilo kada bi sada nas dve studirale do 40-te..ha, haaaaa
evo..diretore ce da nam nadje neku decicu za usvajanje.....

Suzy:
Ma Nato..i meni je pedagogija.....da radim sa decom....ostala..neispunjena zelja...
ali eto..otishla sam na ekonomiju....
i ne znam ....sta bi sa nama bilo kada bi sada nas dve studirale do 40-te..ha, haaaaa
evo..diretore ce da nam nadje neku decicu za usvajanje.....

Ma mozete i mene povremeno da cuvate mislim cisto da vas zelja mine............

lav607:
Ma sta te briga................rupa je rupa.................nego kad ce neko klanje...........

A Boga mi nije, ja sam po tom pitanju veoma probirljiv... ne stavljam ga ja tek tako svuda.. :lol: klanje? A to.. ma imam neku gadnu alergiju na penisu pa ne mogu veceras.. moze sutra? hahaha :lol: aj necemo vise da kvarimo temu, pogotovo to ne zelim da radim Natasi sa kojom se super slazem.. :wink: :D

NatasaNatasa:
Da imate priliku da promenite svoj životni put u nekom periodu svog života, šta biste danas bili?
Da li je u vašem životu postojala neka raskrsnica, kada ste morali da se odlučite na koju ćete stranu i da li ste ikada razmišljali - šta bi bilo da sam tada krenuo onim drugim putem.

Zamalo da odem u civilne pilote. Bio sam baš mlad, nespreman da menjam svoje ustaljene nihilističke obrazce. Moj život bio bi potpuno drugačiji, ali ne žalim.

Back