sta ako ti kazem..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Постоји једна шаховска пословица која савршено описује све ово: Они који критикују неке потезе и оне некритиковане би одиграли другачије.:cool:

Ponekad se pitam zasto nisam odreagovala u trenutku kao sto sam osetila.kad sam se poradjala sto do mene se pirodila i jedna ciganka i pocela da kuka kako ce je muz ubiti kad sazna da je rodila jos jednu cerku i kako ce je ostaviti u bolnici.na trenutak sam pomislila,pa daj je meni,dupla sreca
Danas mislim sta je sa tom devojcicom.sada ima 22 godine.bilo bi divno imati jos jedno dete,pa jos cerku.prava blagodet

Na stranu zakon,birokratija....

Ponekad se pitam zasto nisam odreagovala u trenutku kao sto sam osetila.kad sam se poradjala sto do mene se pirodila i jedna ciganka i pocela da kuka kako ce je muz ubiti kad sazna da je rodila jos jednu cerku i kako ce je ostaviti u bolnici.na trenutak sam pomislila,pa daj je meni,dupla sreca
Danas mislim sta je sa tom devojcicom.sada ima 22 godine.bilo bi divno imati jos jedno dete,pa jos cerku.prava blagodet

Na stranu zakon,birokratija....

Mene u bolnici dojila ciganka. Mami isla krv sa mlekom pa se bojala, a ja plakala gladna :lol: I ona me davala njoj da me nahrani :heart:

To je kompleksno pitanje kada biraš između dva puta
Kako da znaš kuda i zašto?
A onaj drugi put?

Mislim da su naši izbori samo naši
I šta god da biramo to je ono što je u skladu sa našim željama u datim okolnostima
Niko nije toliko mudar da zna šta bi bilo da sam skrenuo levo
I glupo je to pitati se
Iskustva nas uče da budemo mudriji samo ako to želimo

Back