sta ako ste ga izgubili?

Usamljena mala:
Klon?Svasta!
Mackice dobra ti je konstatacija :lol: vidis,to mi nije palo n pamet :roll:

Pa to sam ti i ja indirektno kazao!! Pa zar moram sve da ti crtam!?!? :lol:
Nemoj da vrsis pritisak na njega, pusti ga neka sam donese odluku... nemoj ziveti u strahu od gubitka ljubavi, jer ces onda sigurno patiti.. uvek budi spremna na najgore, opusti se i uzivaj koliko god je to moguce... pruzi mu koliko zelis i nista ne trazi zauzvrat.. ako si srecna dok si sa njim znaci da te voli.. ako patis, to nije ljubav vec patolosko sranje...

Usamljena mala:
Meni se upravo to i desava :( :( :(
Osecam da ga gbim,i to me ubija!!!Ne znam kako to da sprecim :( :( :( :( :( :(

ako ga gubish znachi da mu vishe ne trebash... ako mu ne trebash shta ce on tebi?
shta ce ti neko ko te ne zeli... zashto imash potrebu da sprechish?
ljubav je spontana... nema teranja, nagovaranja, branjenja, ucenjivanja.... ako je kraj, onda je kraj, nemoj pljuvati bar na ono shto je bilo... ponekad je pametno povuci se na vreme kako bi bar neke stvari ostale u lepom secanju... ne mora bash sve da ti se zgadi...

Margott:
Usamljena mala:

ako ga gubish znachi da mu vishe ne trebash... ako mu ne trebash shta ce on tebi?
shta ce ti neko ko te ne zeli... zashto imash potrebu da sprechish?
ljubav je spontana... nema teranja, nagovaranja, branjenja, ucenjivanja.... ako je kraj, onda je kraj, nemoj pljuvati bar na ono shto je bilo... ponekad je pametno povuci se na vreme kako bi bar neke stvari ostale u lepom secanju... ne mora bash sve da ti se zgadi...

I kako bi barem sacuvala svoje dostojanstvo.. moleci ga da ostane sa njim samo se ponizava i omalovazava.. kako voleti nekoga ko nema ni trunku samopostovanja? Ja prvi ne bih mogao da podnesem da mi devojka stalno cmizdri i plasi se da cu je ostaviti... sve su to znaci slabosti, nedostatka samopouzdanja i poverenja.. ako je ostavi velikim delom ce sama biti kriva sto je do toga doslo... da, na neke stvari mi ne mozemo da uticemo i ono sto ona mora da nauci je da se jednostavno prepusti ljubavi i da uziva.. sta se desi posle, desilo se..

NenaS:
hAhaHahaH_devojka:
zamislite da GA sretnete.njga savrsenog i zavolite ga u trenu,i on vas zavoli,ali vam se sudbina ispreci i ne da,ne da...i kako da zivis sa tim da znas da neko koga volis je toliko daleko?i da on tebe voli isto mozda i vise?kako da se izboris sa strahom da ga nikad vise neces videti i mozda nikad vise neces osetiti isto?

:D Srela sam ga i zavolela sa 17 godina, izgubila ga posle dva meseca i sledecih pet godina provela uporedjujuci sve musko sto sam upoznala sa njim i, naravno, svakom sam nasla manu... A onda sam upoznala sadasnjeg muza i shvatila da i neko drugi moze biti jednako dobar cak i bolji...Savet?! Mani se "corava posla", voleces ponovo, naravno nikad na isti nacin, ali mozda cak i zrelije, kvalitetnije... Kad ga budes srela posle mnogo godina mozda ce ti se desti sto i meni-da si ga prerasla i da ne mozes da shvatis sta si to u njemu, zapravo, toliko volela...
OVDE NEMAM STA DA DODAM. SAMO DA POTVRDIM ZATO PROCITAJ JOS JEDNOM STA PISE OVIM BOLDOVANIM SLOVIMA ZIVA ISTINA!

Ne dopusti da ga izgubis... meni se to desilo, silcna stvar kao i tebi. Recimo da nisam imala dovoljno hrabrosti. Nisam smela ovde sve da ostavim i odem s njim jako daleko.
On je sad ozenjen, ima dete, ja imam dete, i veruj mi da mozda i ne bih htela ponovo da ga vidim, jer ko zna :oops: :oops: sta bi bilo :D
Salu na stranu, i pored svega sto nam se posle izdesavalo nisam uspela da ga zaboravim. Ne znam kakva je situacija po tom pitanju kod njega. Mozda i bolje da ne znam.

hAhaHahaH_devojka:
zamislite da GA sretnete.njga savrsenog i zavolite ga u trenu,i on vas zavoli,ali vam se sudbina ispreci i ne da,ne da...i kako da zivis sa tim da znas da neko koga volis je toliko daleko?i da on tebe voli isto mozda i vise?kako da se izboris sa strahom da ga nikad vise neces videti i mozda nikad vise neces osetiti isto?

bice mnogo jasnije ako nam objasni$ GDE si ga srela, gde si sada ti, a gde on???

Usamljena mala:

I meni se to desava. Pa, jednostavno, pomiris se sa tim da ce ta ljubav biti mozda dozivotna, ali nastavljas da zivis i radis na tome da te to ne blokira u buducem zivotu i ljubavi. Ne mozes na silu naterti nekog da te voli. Jednostavno, ne dozvoli da ti ta izgubljena ljubav postane opsesija. Nekog mozemo voleti i da ga nemamo kraj sebe, onako, celom dusom i nesebicno :)

hAhaHahaH_devojka:

NIKAD VISHE?!? :shock: ....Pa shta?!? Doshlo proshlo..idemo dalje...mojne da dramish

Atipa:
Usamljena mala:

I meni se to desava. Pa, jednostavno, pomiris se sa tim da ce ta ljubav biti mozda dozivotna, ali nastavljas da zivis i radis na tome da te to ne blokira u buducem zivotu i ljubavi. Ne mozes na silu naterti nekog da te voli. Jednostavno, ne dozvoli da ti ta izgubljena ljubav postane opsesija. Nekog mozemo voleti i da ga nemamo kraj sebe, onako, celom dusom i nesebicno :)

Znas za ono:
"Ko bez mene moze ja bez njega MORAM"
tUZNO ALI ISTINITO,na zalost :( :( :( :(

hAhaHahaH_devojka:

Pa mozda ste se sreli u pogresno vrijeme i na pogresnom mjestu.A gdje je on?

Velika je verovatnoca da ces osetiti isto. Uostalom ne mozes nikada da budes sigurna da ga vise neces videti.
Meni se desilo da mu je palo na pamet posle tri godine da mi kaze da me jos uvek voli... Ali mene je tad vec proslo odavno...
I ako te toliko voli kako on podnosi vasu situaciju?
Samo ti nastavi sa svojim zivotom, izlazi, uci, citaj, zezaj se...Ko zna zasto je to dobro :wink:

Back