Sta ako izgoris?(LOBOTOMIJA)

Gazdarica:
Mico, mojne se lazemo... Ima sve lijepo dokumentovano na forumu, a ja sam mod pa mogu da vidim i ono sto si obrisao, u zelji da sakrijes od svekolikog forumskog auditorijuma...
Kad hodas po foumu, tragovi ostaju... Drugi put to imaj na umu...!
A ti imaj na umu Kuco da to sto si mod ne bi trebala da zloupotrebljavas.Moras da se pazis zbog tog tvog posta koji sam ja isto snimio pa cu ga poslati osnivacima krstarice samo se igraj..heehhe
Ma necu bre,strasno si mi interesantna Kuco...Baj d vej,dobra ti ona slika u farmerkama.Dobra pozadina

Aleksej_BASO:
Hahaha!!

Cuj par minuta... Bilo je i vise. E dobro je sto se ne ljutis ali kontas da je bila KOMA kada se riba pojavila!! :)

Hvala na zelji! Pozdrav!
Ma kontam ja da je bila koma kada se ona pojavila mada i nije trebala.Nisam ja hteo da je dozovem,da se nesto svadjam sa njom i tome slicno...Jbg ona treba da zivi sa samom sobom do kraja zivota,ne ja.
A ta ulica Mite Balije..Ima i u Beogradu ulica njegovog burazera Svite Balije.Znam zivim dve ulice paralelno od nje.
I jel vidis kako je taj zenski svet bre u nekom fazonu da se svadja.Evo odgovorim gazdarici(u koju izgleda pocinjem da se zaljubljujem i pocinjem da pravim njen fan klub)a ona se odmah drnda.Sta ti je zensko cudo bre!

Ako ti je za utehu, emocije ne mogu da izgore ali mogu da se zalede na nekom objektu (osobi ili dogadjaju) ili fiksiraju. Treba samo da radis na njihovom "oslobadjanju" - to nije uvek lako i ne mogu svi to sami da urade.
Pokusavaj, polako da "izadjes" iz oklopa koji su stvorili dogadjaji. Normalno je da si ophrvan tugom, normalno je da to traje duze - ali nije dobro da traje previse dugo. Naravno, previse je relativan pojam i on ne traje isto kod svih.
Izlazi vise iz kuce, druzi se, podstici i majku da bude vise sa drugima, da ide u posete. Potrebni je i da se vas dvoje vise odvajate i pronalazite nacine da nastavite sa zivotom koji nece biti isti kao pre, ali i tako razlicit moze biti interesantan i vredan.

Srecno!

Back