Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozoveš domaćina kod sebe na slavu pa da vidim pravu hranu.Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Ne znači da će "loš" domaćin zbog toga sledeće godine spremiti bolju gozbu.Pozoveš domaćina kod sebe na slavu pa da vidim pravu hranu.
Maње треба мислити о храни и пићуŠta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađа
Retko ko tako razmišlja kada je slava u pitanju.Maње треба мислити о храни и пићу
Više mi preko glave kad mi nutkaju "ruku delo njihove neudate ćerke" - keks tortu.Pomodarstvo diktira ovakva pitanja. Slava je kolač, žito i vino. Sve pored je samo izbor domaćina. Sasvim je u redu potruditi se da slava bude i lepo spremljena ali je najbitnije proslaviti je u krugu onih koje voliš i ceniš a ne da bi pokazao finansijsko stanje i time se hvalio.
Твоје теме говоре да ти обраћаш превише пажње на храну и пиће.Retko ko tako razmišlja kada je slava u pitanju.
Ništa bez torte od 20 jaja i kilo orahaViše mi preko glave kad mi nutkaju "ruku delo njihove neudate ćerke" - keks tortu.
Ta torta se pravi tako što prvo sedneš, jednu ruku staviš pod bradu i zamišljaš život iz Dinastije a drugom rukom složiš red keksića pa preliješ kafom.
Slava se ne slavi zbog hrane, niti domacin treba na slavsku trpezu da iznese specijalitete sveta kojima bi oduševio svoje gosteŠta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
to jedino baba da zezne potencijalnog mladoženju pa da mu odnese neudata kako ona ume da kuva...Ništa bez torte od 20 jaja i kilo oraha![]()
u pravu je i @Lagerta ali je bolje kad se učepiš @Ninajeste Nina je u pravu
Ja postujem tvoje misljenje aliu pravu je i @Lagerta ali je bolje kad se učepiš @Nina
ko ono kad niko u SNS-u nije zarezivao Aleksandra Vučića nego svi trčali kod Tomislava Nikolića na dogovor, pa kad im se Toma naobećavao svega što su poželeli al samo da prodju izbori nisu znali šta da rade kad je Toma predao stranku Vučiću - on im obećao ništa nije a prvi više nije na funkciji![]()
Kad si zadnji put bila na takvoj slavi?Slava se ne slavi zbog hrane, niti domacin treba na slavsku trpezu da iznese specijalitete sveta kojima bi oduševio svoje goste
Slava je slavski kolac, žito i vino..sve preko toga je gozba
svaka vlast je od Boga data samo mnogi toga nisu svesniJa postujem tvoje misljenje ali
mislim da nije korektno sa tvoje strane da mesas religiju sa politikom
1864 kod Milana i MilunkeKad si zadnji put bila na takvoj slavi?
Moj utisak je da se slava i svela na hranu i piće. Nemam rešenje jer smatram da to nije problem.Твоје теме говоре да ти обраћаш превише пажње на храну и пиће.
Шта нудиш као решење ако храна није добра ?
Demonstrativno bih napustila slavski skup. I posle napisala negativne recenzije na IG profilu !Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
a sta znaci da nije ispunila ocekivanja?Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Ovakva razmišljanja i zamerke nisu vezane samo za slave već za rođendane, svadbe, krštenja, sahrane.Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Ниси разумео. Шта правилно радити када храна није добра ? Одговори сам на своје питање.Moj utisak je da se slava i svela na hranu i piće. Nemam rešenje jer smatram da to nije problem.
Pojma nemam, ja nisam sebi postavio pitanje nego drugima.Ниси разумео. Шта правилно радити када храна није добра ? Одговори сам на своје питање.