Šta ako hrana na slavi nije dobra?

Pomodarstvo diktira ovakva pitanja. Slava je kolač, žito i vino. Sve pored je samo izbor domaćina. Sasvim je u redu potruditi se da slava bude i lepo spremljena ali je najbitnije proslaviti je u krugu onih koje voliš i ceniš a ne da bi pokazao finansijsko stanje i time se hvalio.
Više mi preko glave kad mi nutkaju "ruku delo njihove neudate ćerke" - keks tortu.

Ta torta se pravi tako što prvo sedneš, jednu ruku staviš pod bradu i zamišljaš život iz Dinastije a drugom rukom složiš red keksića pa preliješ kafom.

Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Slava se ne slavi zbog hrane, niti domacin treba na slavsku trpezu da iznese specijalitete sveta kojima bi oduševio svoje goste
Slava je slavski kolac, žito i vino..sve preko toga je gozba

jeste Nina je u pravu
u pravu je i @Lagerta ali je bolje kad se učepiš @Nina

ko ono kad niko u SNS-u nije zarezivao Aleksandra Vučića nego svi trčali kod Tomislava Nikolića na dogovor, pa kad im se Toma naobećavao svega što su poželeli al samo da prodju izbori nisu znali šta da rade kad je Toma predao stranku Vučiću - on im obećao ništa nije a prvi više nije na funkciji :lol:

u pravu je i @Lagerta ali je bolje kad se učepiš @Nina

ko ono kad niko u SNS-u nije zarezivao Aleksandra Vučića nego svi trčali kod Tomislava Nikolića na dogovor, pa kad im se Toma naobećavao svega što su poželeli al samo da prodju izbori nisu znali šta da rade kad je Toma predao stranku Vučiću - on im obećao ništa nije a prvi više nije na funkciji :lol:
Ja postujem tvoje misljenje ali

mislim da nije korektno sa tvoje strane da mesas religiju sa politikom

Šta ako na slavi hrana koju je spremio domaćin nije ispunila vaša očekivanja? Da li vas to razočara i da li se pokajete što niste negde drugde otišli na slavu ili vas jednostano to ne pogađa?
Demonstrativno bih napustila slavski skup. I posle napisala negativne recenzije na IG profilu !

Ili ipak ne :lol:

Kad razmislim, preživi se. Uvek ima bar salata i slavski kolač, tu ne može da omane.
Ne pokajem se zato što mi je domaćin bitniji od hrane. Nisu svi vrhunski kuvari.

Ovakva razmišljanja i zamerke nisu vezane samo za slave već za rođendane, svadbe, krštenja, sahrane.
Ljudima je dosadno, u svemu traže 'materijal za žvakanje gluposti'.

Važno je da mi dođu ljudi koje volim i koji me vole i poštuju, trpeza svakako neće biti prazna, sve izneto urađeno je od srca i s ljubavlju.
Oni koji zameraju i komentarišu, neka ostanu svojoj kući i spreme hranu po svom ukusu.
Neće ti se svideti ovaj post, ali ni meni se ne dopada tvoje pitanje. :)

Back