- Poruka
- 70.757
Planirate odmor već unapred tako da vas ne zahvate ti dani? Svejedno vam je?
Pijete neke tablete za odlaganje? Kupate se? Ne kupate se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad sam u dilemi.. šta da dobijem? Kakvi dani.. jedino ako ne misliš na crvenu tetkuPlanirate odmor već unapred tako da vas ne zahvate ti dani? Svejedno vam je?
Čudi me da tako nešto dobijaš uz takvu pamet. Nisi ukapirao ni o čemu je tema.Ја сам на летовањима увек добијао. Оно, море, сунце, опуштање и свака ми дала. Тако да сам на летовањима увек добијао.
Ne plivam , ali idem na plažu. Brčkam se u plićaku ili idem u obilaske, šoping ili neki drugi sadržaj.Ne dolazi u obzir da odlažem.Ni ciklus, ni putovanje.Planirate odmor već unapred tako da vas ne zahvate ti dani? Svejedno vam je?
U dm-u ćete pronaći i posebne tampone za plivanje. Ovaj je proizvod namijenjen samo za upotrebu u vodi. Ove se vrste tampona koriste za sprječavanje ulaska vode u rodnicu. Kod posebno osjetljivih žena, koje su sklone infekcijama, voda može uništiti prirodno kiselo okruženje rodnice koje je toliko važno i otvoriti vrata klicama, bakterijama i gljivicama. Tamponi za plivanje presvučeni su slojem vazelina i stoga su vodonepropusni, tako da voda uopće ne može prodrijeti u tijelo. Tamponi za plivanje mogu također pružiti dobru dodatnu zaštitu protiv bakterija tijekom trudnoće.
da...zanimale su me i te tablete...nikada nisam probala...ako mi se desi menstraulno krvarenje na letovanju, ne kupam se i ne suncam prva 2 dana, menstruacije su mi obilne i ne zelim da rizikujem.
ne pijem tablete za odlaganje jer bas poremete ciklus, a cula sam da je osecaj gadan, sve vreme imas onaj glupi bol kao pakleni pms koji se prolongira 15 dana.
Hvala Springeru...to ti je kada imas empatiju prema zenskom rodu
pretpostavljam da je sa tabletama individualno. nisam pila, a uglavnom sam dobijala negativne utiske od drugih zena. svakako, steta da propadnu 2 ili vise dana na moru, tako da je mozda najbolje tempirati koliko je moguceda...zanimale su me i te tablete...nikada nisam probala...
a ja nesto ne volim suncanje na suvo, bez mora...pa se kao i Manastirka zanimam drugim stvarima par dana...ali opet...ako se ide samo na nedelju dana ili 10 dana...bas bezveze...![]()