Šta ako dobijete na letovanju?

:zaljubljena: :mrgreen:

U dm-u ćete pronaći i posebne tampone za plivanje. Ovaj je proizvod namijenjen samo za upotrebu u vodi. Ove se vrste tampona koriste za sprječavanje ulaska vode u rodnicu. Kod posebno osjetljivih žena, koje su sklone infekcijama, voda može uništiti prirodno kiselo okruženje rodnice koje je toliko važno i otvoriti vrata klicama, bakterijama i gljivicama. Tamponi za plivanje presvučeni su slojem vazelina i stoga su vodonepropusni, tako da voda uopće ne može prodrijeti u tijelo. Tamponi za plivanje mogu također pružiti dobru dodatnu zaštitu protiv bakterija tijekom trudnoće.

ako mi se desi menstraulno krvarenje na letovanju, ne kupam se i ne suncam prva 2 dana, menstruacije su mi obilne i ne zelim da rizikujem.

ne pijem tablete za odlaganje jer bas poremete ciklus, a cula sam da je osecaj gadan, sve vreme imas onaj glupi bol kao pakleni pms koji se prolongira 15 dana.
da...zanimale su me i te tablete...nikada nisam probala...
a ja nesto ne volim suncanje na suvo, bez mora...pa se kao i Manastirka zanimam drugim stvarima par dana...ali opet...ako se ide samo na nedelju dana ili 10 dana...bas bezveze...:confused:

da...zanimale su me i te tablete...nikada nisam probala...
a ja nesto ne volim suncanje na suvo, bez mora...pa se kao i Manastirka zanimam drugim stvarima par dana...ali opet...ako se ide samo na nedelju dana ili 10 dana...bas bezveze...:confused:
pretpostavljam da je sa tabletama individualno. nisam pila, a uglavnom sam dobijala negativne utiske od drugih zena. svakako, steta da propadnu 2 ili vise dana na moru, tako da je mozda najbolje tempirati koliko je moguce

Back