ССП: Вучић презадужио Србију код Кинеза, са 118 милиона на 1,1 МИЛИЈАРДИ ЕВРА!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pokušavam da nadjem logiku u zadnjoj rečenici ali mi beži.Prosvetli me.
Његова опозиција ће га прва издати, па онда и његови секташи. Ваљда знаш које су то странке СНС сателити, који глуме опозицију, то је имао и Слоба.

Његова опозиција ће га прва издати, па онда и његови секташи. Ваљда знаш које су то странке СНС сателити, који глуме опозицију, то је имао и Слоба.
Neće dok ih hrani.

Gambino, Miloš Ološ, Šapke

Ne, postoji dosta stranaka koji nikad nisu bili na vlasti.A šta je po tebi rešenje?Ne raditi ništa i pustiti ih da kradu milijarde?
To resenje je ocigledno opsteprihvatljivo i opsteprihvaceno.

Drugo resenje nije prihvatljivo i nikad nece biti prihvaceno.
A to je da narod pogleda ko je i sta moze.
Da penzosi pogledaju kako sabotiraju svoju decu ili ih guraju da idu u inostranstvo a jaki su glasaci.
Da sredovecni eliminisu sve po pitanju jesi partizan ili nisi, komunista ili nisi, samo sto se o tome ne govori, tj ne uzima se kao svesno znanje.
Da mladji vec imaju kapitalisticki gen koji jasno pokazuje da dok ne zaradim prvo milionce zabole me za nacionalno a i posle uglavnom.To da prevedem da bi razumeli znaci , zabole me ko krade i koliko krade.

Jel neko ovde pronasao inteligentne ljude, ljude od integriteta koji imaju poziciju autoriteta u drustvu? Nije.
Jer nemaju, jer smetaju, jer ih nema, jer ih treba eliminisati, jer ne pricaju ono sto zelimo da cujemu , jer nam nalaze krivicu cak i kad ne okrivljuju.

Ova tema i mnoge druge ustvari samo pokazuju iste one fore i simptome koje imaju i penzosi.....krenu pricu , natrabuljaju sta im je zapalo za oko iz medija i olaksaju se, bukvalno kao velika nuzda ....samo sto ono braon ne ode u solju nego ga rasparcaju na druge ljude kao krivce.

Niko ovde ne zeli da bude bolje , nego da bude bolje njemu samom.
Zato ce svako ko napise nesto kao ja , biti ili eliminisan, skrajnut ili etiketiran kao budala, sta god da je napisao, jer od 100% napisanog, bar 50% nece razumeti svako ko je ovde prisutan a to je odlican trenutak i razlog da se takav proglasi lupetalom...ili jos drasticnije glupetalom.

Back