ssan yong rexsteron sta znate

darko darko

Ističe se
Poruka
2.561
zna li neko nesto o ovom autu, znam da rade po licenci motor i menjac, neznam dali je ova serija dobijala motore od mercedesa, unace nesto nalik ml samo sto je cena polovnjaka 2005 do 150 000 moze da se nadje i za 8000, potrosnja mu je 7 otvoreno, grad pa i do 12, prosek, pa negde 9 10, video sam cak jednog taksistu snjim, moze da se nadje dosta u boljem stanju od ml i jeftiniji, trap je ssang yong, verovatno diskovi i sve ostalo, srce je mercedesovo,
zanima me dali pasuju delovi sa ml, za motor u menjac, kakav je i isplatili se uzeti ga, pa toliko mondeo kosta to godiste, znam nije stabilan toliko, da vise trosi, i da je skuplji za odrzavanje mnogo, treba samo zanemariti registraciju. registrovao bi na invalida verovatno, cisto da znam bar, mnogo me kopka....

Poslednja izmena:
Imao sam ga i tvrdim da je to serpa! Moj je bio 2005 sa 165 ks u kozi i sa automatskim menjacem a isao je veoma tromo i tek kad stisnes gas do kraja onda je isao. Mercedesov motor jeste ali po licenci tako da nema mercedesov kvalitet a to je stari motor sa linijskom bosh pumpom tako da sa ML-om nema mnogo dodira(bar ovim novijim). Po rupama imam utisak da otpada nesto sa auta jer je veoma tvrd a grejanje zimi mu nije jaca strana.
Sve u svemu mogu da tvrdim da je Kia Sorento daleko bolji jer sam ih imao istovremeno.

Pada ali sad vi ocekujete pad kola za najmanje 1000 eura!:hahaha:
Ako je prosecna carina oko 30k dinara od cega je porez oko 18k din onda to znaci da je carina 12k dinara.E pa tih 12k dinara ce biti prepolovljeno tako da cene padaju al za 60 eura i ko ceka da padnu vise nacekace se a pogotovo sto se razgrabilo za krseve pa sad ostala malo bolja kola koja su i skuplja.:)

Pa pazi, znam da carina malo pada, ali i pada jedna godina, znaci nije mator vise 7 nego 8 godina, ***, al dobro najbolje kupovina januar februar....
sta je sa onim cenama na auto skout 24, pa ako je tako sto su auti kod nas tako skupi...
mada za sve te to boli ako imas pare...

Poslednja izmena:

Back